dijous, 12 de febrer del 2015

Somni viu

El somni d'una final catalana de la Copa del Rei és ben viu i possible. D'aquí a un mes, Barça i Espanyol hauran de certificar el què van fer ahir a l'anada de les semifinals.
El Barça va posar la primera pedra a la final guanyant 3-1 al Vila-real en un partit molt seriós i correcte dels de Luís Enrique que només es va distorsionar pel gol dels groguets, obra de Trigueros amb un error previ de Ter Stegen. Messi, Iniesta i Piqué van ser els golejadors d'un partit que va tenir un gran protagonista: Javier Mascherano, el Jefecito, de nou Imperial ahir. L'anècdota va ser el penal que Messi va cedir a Neymar i que brasiler va fallar, podent haver estat un 4-1 absolutament definitiu a la tornada a La Plana.
A Bilbao, després de 10 minuts d'empanada perica, que va significar el gol d'Aduriz, per l'Athlètic de Bilbao, l'Espanyol es va entonar i un golàs de Víctor Sánchez va donar l'empat a 1 just abans del descans i la batuta del partit pels catalans a San Mamés.
Gran jornada de dimecres de Copa pels catalans per posar els ciments d'una final de Copa amb la Senyera de protagonista.
D'aquí a un mes a Vila-real i a Cornellà, serà l'hora de fer realitat un somni que avui és ben viu.