dimecres, 11 de febrer del 2015

Cap a la final catalana (1era part)

Aquest dimecres és Superdimecres de Copa del Rei. Arribem a les semifinals de la Copa del Rei amb Barcelona i Espanyol buscant arribar a una final catalana de la Copa del Rei, que no es veuria des de la de 1957.
A les 20:00, el Barça obrirà el foc al somni català versió Copa del Rei, jugant al Camp Nou amb el Vila-real. El millor Barça de la temporada que ve de fer un recital a San Mamés en Lliga davant l'Athlètic, amb un joc espectacular que fa esgotar els stocks de pitets a les botigues s'enfronta a un sempre complicat Vila-real. Els groguets van ser l'únic equip que va posar dificultats en aquest renascut Barça de Luís Enrique, després de la devacle d'Anoeta. Caldrà anar en compte i treure el millor de si per encarar el partit de tornada d'aquí a un mes a Castelló amb un resultat ampli i un bon coixí per no tenir disgustos. Perquè ara el Barça està bé però no se sap com estarem d'aquí un mes. Som especialistes en entrar en crisi en menys d'un dia i de passar d'un dia anticiclònic a una època de montsons apocalíptics.
Per cert que entre anada i tornada de les semis de Copa passi un mes és un despropòsit més d'aquesta competició anacrònica no només pel nom que porta sinó més pels organitzadors que la fan.
A l'altre cantó del quadre, l'Espanyol viatjarà a Bilbao on a les 22:00 jugarà amb un dels Reis de Copes. La Copa per l'Athlètic és fins i tot més important que la Lliga. Sempre fent bon paper, molts cops sacrifiquen la competició regular pel somni de la Copa. I és igual que a la Lliga els bascos no estiguin per tirar coets.
A San Mamés de català a català i jugo perquè toca. Haurà d'anar en compte l'Espanyol, que sembla que també s'ha centrat en el somni de Copa, amb el Bilbao ja que després del 2-5 del Barça vol treure's el mal regust. Amb una afició exemplar, digne de la Premier League, que empenyarà com poc per tal que l'Athlètic arribi viu a la tornada a Cornellà.
Felipe Caicedo haurà de tornar a ser letal a l'àrea i la porteria amb Kiko Casilla o Pau López haurà de ser un forjat impenetrable.
Avui des de les 19:00 a Rac1, Superdimecres d'anada buscant la final catalana de la Copa del Rei: Barça - Vila-real i Athlètic de Bilbao - Espanyol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada