dimecres, 4 de febrer del 2015

Peres i pomes

L'alegria a casa del pobre dura poc. I a la casa blaugrana encara menys.
Quan hàviem oblidat la crisi PostAnoeta amb la destitució de Zubizarreta, les cagarrines PreReis de Messi, l'emprenyada de Luís Enrique que ha passat de ser porter de discoteca xunga a xaiet de Luz de Gas (fins i tot sembla més simpàtic) i quan el joc sembla que torna a excel·lir com no es feia des de l'ere Tito Vilanova (encara busco el bon joc en l'era Tata), va i sant tornem-hi. No hi pot haver un període llarg feliç a Can Barça.
Ara el motiu de tristesa, emprenyament i úlcera estomacal de la massa social blaugrana, ve de forma revival. El jutge Pablo Rus, que porta l'afer Neymar va demanar imputar als Presidents Sandro Rosell i Josep Maria Bartomeu per frau fiscal a Hisenda sobre el contracte de Neymar.
Mentre encara no se sap quan va costar el crac brasiler, s'ha caçat el mentider i el coix brasiler, després d'un any nefast, excel·leix en joc i fa bavejar al soci. El mateix soci que està encès de ràbia perquè el seu club també està imputat, en aquest, com a beneficiari social del frau.
En què rau ara la imputació de Rosell i Bartomeu? Doncs, sense voler presumir de Sala Martín o Gay de Liébana, la cosa va de peres i pomes. On les peres és el cost del fitxatge i les pomes el salari de Neymar.
Resulta que com és lògic no es poden barrejar en un mateix cabàs (digueu-li contracte) peres i pomes. El pagès Rosell/Bartomeu va barrejar en el cabàs les peres cost i les pomes salaris per tal d'abaratir el fitxatge i que Hisenda, no els hi retingués més diners del què legalment hauria correspost.
És a dir. Neymar no va costar 57 kilos. En va costar bastant més, però el Barça va dissimular aquest excés en el traspàs del jugador com a sou del jugador.
En l'últim pagament de la prima del fitxatge de Neymar, al seu pare al 31 de gener de 2014, en la setmana 1 de Bartomeu a la presidència és on es va descobrir el parcal, perquè Hisenda hi va fotre banya per tal d'auditar els números i per la posterior declaració.Va descobrir que la retenció que havia de fer en impostos era menor del què hauria d'haver estat. Si el fisc no s'hi hagués ficat la cosa no hauria sortit a la llum o hauria sortit quan el delicte hagués prescrit. No ho dic jo. Són paraules de Josep Maria Bartomeu, que si tenia esperança que a les eleccions de juliol, algú el votaria, s'ha cavat la seva fossa.
I ja hi tornem a ser. Per fer barreges rares, a Can Barça ja no es parla de futbol, sinó de números i delictes. Això si amb Piqué i el propi Neymar al Qatar per gravar un anunci del sospitós patrocinador, Qatar Airways per aportar més pomes i peres al cabàs blaugrana. Espero que aquest cop els pagesos no barregin. No sigui que Hisenda hi torni a fotre la banya. Peres amb peres i pomes amb pomes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada