dilluns, 9 de febrer del 2015

El Tatano compleix

Carta d'agraïment a Imperioso

Mític Tatano

Gràcies per donar emoció a la Lliga. Gràcies pel 4-0 de l'Atlètic de Madrid al Realisimo. Gràcies pel bany colchonero. Gràcies pel ridícul de Cristiano Ronaldo, poc llest en definir de poc inteŀligent al periodista de TV3 Sebas Guim que va cometre el pecat de preguntar-li el perquè del gest de netejar-se l'escut de campió del món, el dia del Còrdova, amb un acte de menyspreu al rival. El llest de Cristiano que va anar-se'n de farra d'aniversari amb un 4-0 al sac, content com si no hagués passat res.
Amb el favor de dissabte, Imperioso, et mereixes un descans. Dubto que haguessis vist la resta de la jornada, així que permet-me resumir-te-la.
El Barça va fer els deures i va derrotar a l'Athlètic de Bilbao a San Mamés 2-5 en el millor partit de la temporada. L'Espanyol va perdre amb el València a Cornellà
A Segona ridícul del Barça B en perdre 4-0 a Saragossa. El Llagostera va derrotar al Recreativo de Huelva, rival directe amb un gol d'Aimar a les acaballes del partit. El Sabadell en l'estrena interina de Txus Serrano, substituint a Àlex Garcia va perdre al camp del Numància i el Girona va guanyar a Tenerife.
Costa d'Ivori va derrotar a la final de la Copa d'Àfrica a Ghana als penals
A l'ACB de básquet el Barça va derrotar al Tenerife , la Penya va caure al camp de l'Unicaja, el Manresa va caure a Bilbao i l'Andorra va perdre a casa amb el Guipúscoa.
A la piscina del Sant Andreu el CN Sabadell va guanyar la Copa de la Reina de waterpolo en derrotar les amfitriones.
I ja ha començat el mític Torneig de les 6 Nacions de Rugbi.
Doncs ja està. Això és tot el què ha passat a l'esport mentre tu descansaves. Perquè fins i tot ahir vas descansar tot i sent dia de les famoses Passades d'animals (burros i cavalls) de Sant Antoni a molts pobles de Catalunya. I segur que descansaves ja que fa temps que estàs criant malves, Imperioso.