divendres, 6 de febrer del 2015

L'últim prec a Imperioso

Carta oberta a Imperioso, el cavall de Jesús Gil

Sobredimensionat Tatano

Torno a recórrer a tu. Si ja ho sé. Sóc pesat. Però què vols que et digui. Trobo menys pesat i freak això que tira de ouijas o que el teu paquidèrmic amo et plantés un morreig de peli gora a les celebracions de la Lliga del 1996; que el propi Gil se't pugés al llom cantant amb veu tiranosàurica èxits d'Azucar Moreno; o que l'afició et cantés "El Atleti es maravillosos con la cara de Gil y el culo de Imperioso". Va ser un dels primers traumes a la vida, jo tant petit amb 10 anys veient-t'ho per la tele. En aquell moment vaig començar a estimar els cavalls. No es mereixen tortures similars. Què vols que et digui Tatano. Jo només t'escric, no et torturo fisícament.
A vere, Imperioso. Et poso en situació: El R. Madrid va guanyar dimecres al Sevilla en partit aplaçat pel Mundial de Clubs i està a 4 punts del Barça. I demà hi ha derbi a casa teva, al Calderón. Atlètic de Madrid - R. Madrid. No estaria malament que demà ens fessis un favor als culés.
Si, ja sé que ultimament no estàs content amb els culés d'ençà que vam fer fora a l'Atlètic de la Copa del Rei amb una exhibició antològica. No ens ho tinguis en compte. És molt pitjor el que et va fer Jesús Gil en vida, t'ho asseguro.
Guanya al Madrid i dóna més emoció a la Lliga. El Barça ja s'encarregarà de competir per la Lliga si és que la vol o llançar-la a la brossa. Si guanyes amb el teu Atlètic i el Barça fa la seva feina diumenge a Bilbao, ens posarem a 1 i el Madrid ha d'anar al Camp Nou.
No em diguis, Tatano, que no t'agradaria veure a Florentino Pérez amb cara de pa de ral a la llotja del Calderón, humiliat perquè ha perdut a casa de l'etern rival ciutadà? Que Fernando Torres, tant venerat com tu, la torni a fer grossa? Aquest any a més els colchoneros li tenen presa la mida als blancs.
Va Imperioso. Fes-ho. Ajuda al Barça, demà a les 16:00 a posar-se a un punt del líder Madrid. Et prometo portar-te ferratge a la tomba, cantar l'himne colchonero amb to de Sabina i anar de genolls a Montserrat a resar a la Moreneta.
Sé que ho pots fer. Ànims i sort, estimat Tatano Imperioso

Firmat

Algú que desitjaria fer-te una entrevista

PostData 1: Madrid 95 - Barça de bàsquet 73. Ridícul blaugrana a la 6ena jornada del TOP16 de l'Eurolliga 

PostData 2: Àlex Garcia ha deixat de ser entrenador del Sabadell a causa dles mals resultats que ha portat al club arlequinat a ser cuer de la Segona A

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada