dimecres, 18 de setembre del 2013

Al tranvia de Lisboa no hi vol pujar Johan Cruyff

Avui el Camp Nou es tornarà a vestir de Champions. A les 20:45, des de les 19:00 a Rac1 es disputarà un clàssic inèdit: Barça - Ajax. Mai aquests dos equips, que emanen del mateix futbol, el que va importar d'Amsterdam Rinus Mitchells, s'han enfrontat en partit oficial. El Barça , en principi és clar favorit al triomf, davant d'un equip, el de l'exblaugrana Frank de Boer a la banqueta, en construcció, molt jove, que arrassa a Holanda, però patirà a Europa davant de grans com Barça o Milan.
El que hauria de ser el partit de debut del Tata Martino a la Champions (per cert ens afegim al condol per la mort del seu pare), el de Bojan, pel retorn a l'Estadi vestit d'orange, es converteix en el partit de Johan Cruyff. Ahir, el president Sandro Rosell i el Profeta, es van barallar a cara descoberta i micròfon en mà: un, Sandro, amb pedretes, l'altre, Cruyff, amb salves de canó. Rosell en un dinar al Tribuna Barcelona, diu al més pur estil Joan Gaspart que com a president se sent decebut per la negativa de Cruyff de venir al dinar i per les rajades continues de la llegenda holandesa. Cruyff contesta que si no va al Camp Nou ni al dinar ni enlloc amb Rosell és perquè té feina i no li agrada el tarannà del president culé; i que el que fa Rosell és propi de tarats. Cruyff ho va dir tot a la sortida del Mini, en el Barça-Ajax de la Youth League, la Champions juvenil, on ningú l'esperava i els de protocol van tenir feina per incrustar-lo a la llotja. Per cert gran victòria del juvenil del Barça 4-1 en una gran segona part. Però avui ningú parla del juvenil culé.
Cruyff no anirà al Camp Nou, almenys a hores d'ara, en l'inici del camí del Tranvia de Lisboa que ha de dur a dos equips, un esperem al Barça, a la final de la Champions del 24 de maig.
Un camí a Lisboa que ens deixa una imatge per agafar la baguette i sucar pa. Al Galatasaray - Madrid, Iker Casillas torna a jugar. I al quart d'hora, Sergio Ramos, qui si no, el lesiona a les costelles, i s'ha de retirar. El cop no sembla res greu però a l'instant les especulacions són a l'ordre del dia. Casillas no ho està passant bé a nivell professional. Potser la il.lusiô de ser pare el fa tirar endavant. Per cert 1-6, triomf blanc amb Hat Trick de Cristiano. Però avui ningú parla de Cristiano.
El què no és especulació és la greu lesió d'Esteban Granero amb la R. Societat en la derrota donostiarra amb el Shacktar Donetz.
Comença el camí de Lisboa en tranvia. Un tranvia on no hi pujarà Johan Cruyff.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada