dilluns, 23 de setembre del 2013

El cap de setmana de Fräulen Angela

Carta oberta a Angela Merkel

Liebe Angela

Segurament deu estar molt atrafegada celebrant la victòria a les generals alemanyes amb birra bavaresa i salsitxes de Frankfurt, i pensant noves mesures per collar una mica més els veïns de baix.
Així que permetim que humilment li resumeixi el cap de setmana esportiu que vostè no ha vist.
El Barça ha guanyat al Rayo Vallecano en la 5ena jornada de Lliga. No va fer un mal partit, (0-4 amb el primer hat trick de Pedro amb el Barça i nova exhibició de Valdés sota pals, parant un penal), però estàvem tant acostumats al caviar de Pep Guardiola que sistemàticament critiquem el caldet de pobre del Tata Martino per molt que encara no haguem perdut. És com si, perquè m'entengui canviem les pel.lícules intel lectuala de Hanecke pels mastegots de Scwarzenneger. L'efecte és el mateix: anar al cine a atiborrar-te de crispetes. Però queda més bonic si has anat a veure pelis d'ulleres de pasta.
I parlant d'ulleres de pasta i horterades. Cristiano Ronaldo va ser l'artífex del triomf del Madrid al camp del Getafe on es va lesionar a l'escalfament Gareth Bale, l'home dels 100 kilos. Ja li van dir a Florentino que es va estar 8 mesos parat per trinxar-xe el genoll?
Avui juga l'Espanyol i demà nova jornada de Lliga. Ja ho sé això a la Bundeslliga alemanya, on dissabte el Bayern del Pep va destrossar al Schalke, no passa.
En bàsquet, França es va endu el primer títol europeu de la seva història en derrotar a Lituània a la final de l:Eurobasket d'Eslovènia. Una França que va superar a Espanya a les semis, a la pròrroga després que la roja gestionés fatal l'última possessió. De fet encara no m'explico que fot Jaume Ponsarnau de segon tècnic amb Orenga. És com si vostè anés de segona d'una llista electoral per darrere de Günter Gross de La Competència.
El Barça d'handbol va tenir un debut estrany, per no dir dolent, al camp del Vardar Skopje macedoni a la Champions d'handbol. Empat i sort que no derrota.
I un altre alemany, Sebastian Vettel té a tocar el Mundial de F1. Quart triomf consecutiu del Merkel dels circuïts. Una màquina perfecta.
Així ha anat el cap de setmana.
Felicitats fräulein Merkel

Firmat

Un català veí del sud, que desitja que no m'emprenyi molt

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada