dimarts, 24 de setembre del 2013

La Mercè del Tata

Ahir la victòria de l'Espanyol amb l'Athlètic de Bilbao va tancar la cinquena jornada de Lliga, i avui ja s'obre la sisena. Al Camp Nou, que avui, la Mercè, està d'aniversari (fa 56 anys), es tornarà a viure l'esport de moda: males cares i frases del tipús "amb el Pep es jugava millor" o "aquest Tata s'està carregant la filisofia del Barça"
El culé i més el tribunero és impecable, cru i dur. Li és igual que el nou Barça guanyi un títol, golegi i faci iun 15/15 a la Lliga. S'ha acostumat al caviar, quan normalment sempre ha menjat caldet de pobre, si en alguna època ha menjat. Guardiola continua viu al Camp Nou. Massa viu.
Deixem-lo estar a Munich. Si va marxar del Barça és també per això, perquè el culé és cabró, perquè jutja més que disfruta i perquè per ells, el passat sempre és millor que el present.
Avui, el Tata Martino jugarà amb la R. Societat (a les 20:00 des de les 19:00 a Rac1), equip de Champions, i contra l'exigent afició del Camp Nou. Potser guanyarà, potser no jugarà bé. I el Camp Nou letal i cruel jutge tornarà a fer de les seves. I si es juga bé i es goleja el Camp Nou dirà: "casualitat".
La lluita constant del Tata amb si mateix, i el Camp Nou. Per molts anys Estadi.
PostData: El Canal Plus compra els drets dels 4 equips ACB de l'Eurolliga. Males notícies per un bàsquet amb baixes xifres d'audiències en obert imagineu en règim de semiclandestinitat. Per sort a TV3 encara tenen els drets i volen potenciar la competició

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada