dimarts, 10 de setembre del 2013

Via cap al futur

Bon dia Catalunya i benvinguts al món. Pels qui us acabeu de llevar sapigueu que avui és una jornada històrica. Una jornada històrica perquè ho vol la ciutadania. Avui molts de vosaltres estareu a les 17:14 en un tram x de la costa catalana agafats de les mans amb milers i milers de persones fent una corrua humana que transcorrerà la costa catalana des d'Alcanar fins a Portbou.
Els qui ens agrada l'esport estarem allà somiant que l'any que ve a les 17:14 de l'11-S de 2014, Catalunya sigui membre del COI, com a estat independent, estigui jugant el Mundial de bàsquet de Barcelona del qual seria l'organitzador, que l'11-S de 2014 sigui jornada FIFA i ens estiguem defecant en el president de la Catalana de futbol per dur-nos a fer bolos infectes a l'altre punta del món i resant perquè ningú es lesioni de cara al Mundial 2014 al Brasil.
Somiar és gratis, però si aquest fos un Estat normal no caldria cap independència perquè Catalunya jugués internacionalment a futbol, bàsquet, la petanca o a la brisca, només caldria que la Federació Internacional de torn admetés a la Catalana de torn sense rebre cap pressió com va passar a Fresno el 2004 amb el patinatge català. Ho diem cada any per aquestes dates. A vere si aquesta és la definitiva.
Agafem-nos de les mans i sentim com fem història al llarg de 400 km de la costa catalana. Fem via cap al futur. Un futur lliure i independent i encarat cap a Brasil 2014 amb la selecció catalana aixecant la Copa del Món.
Bona Diada Catalunya i benvinguts al món. A un nou món

PostData 1: Un nou món esportiu que estarà presidit per l'alemany Thomas Bach. A Buenos Aires, a la mateixa sala on els madrilenys van ser traïts el COI va escollir a Bach com a 9è President de l'organisme olímpic

PostData 2: El Barça de futbol sala va guanyar ahir la Supercopa d'Espanya en derrotar al Pozo Múrcia al partit de tornada al Palau

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada