dijous, 12 de setembre del 2013

El Nadal ha arribat

El Nadal ha tornat. No és cap espot de El Corte Inglés. És una realitat. Rafael Nadal ha tornat. Dilluns passat a la final de l'Open dels EUA es va confirmar, per si les seves últimes actuacions no ho havien acabat de mostrar.
El manacorí va aconseguir desquiciar a Novak Djokovic, fet insòlit en el serbi. Nadal ha tornat. Ell, el seu joc i les seves manies. Ha tornat aquell insaciable que torna totes les boles; aquell que a cada servei fa perforacions anals amb els seus pantalons (ja em perdonareu però aquest gest de Nadal de Rafa de rascar-se el cul abans d'un servei hauria de ser penalitzat); aquell doble pentinat i aquest joc de fons i les pujades a la xarxa
Nadal les torna a tornar totes. Torna a fer vibrar. Torna a ser Rafa d'España. En el quartet dels 4 mosqueters del Grand Slam (Djokovic, Roger Federer, Andy Murray i ell), Nadal torna a estar a l'alça.
Quan tothom pensava que estava acabat a finals de 2012, a mitjans de 2013 ressorgeix per guanyar Roland Garros, i abans el Godó, Roma, Hamburg, Mònaco. Sorpresa a Wimbledon i victòries a Cincinatti i Montreal. Nadal està on fire i com va dir ell està vivint el seu any.
Molts de nosaltres ja tenim paper i llapís i apuntarem 1000 cops: "mai més tornaré a dubtar de Rafael Nadal"
Abrigueu-vos que ja ha tornat Rafa. Bon Nadal.

PostData: El finlandès Kimi Raikonnen fitxa l'any que ve per Ferrari. Iceman torna al cabalino rampante per expulsar del paradís de Maranello a Felipe Massa. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada