divendres, 27 de setembre del 2013

Des de 6"75

Pep Guardiola es torna a creuar a les vides del barcelonisme. En aquest cas a la secció de futbol... futbol aeri.
El Barça de bàsquet va jugar un amistós al camp del Bayern de Munich, amb la presència del tècnic de Santpedor i el seu equip de futbol a la grada. Va ser un partit que podria ser perfectament d'Eurolliga. El conjunt català va vèncer al d'Svetislav Pesic, l'entrenador que va donar al conjunt barcelonista l'Eurolliga 2003.
En el partit d'ahir va debutar el nou fitxatge Bostjan Nachbar. Un que arriba i un altre que marxa. Sarunas Jasikevicius marxa al Zalgiris Kaunas, l'equip on es va formar com a jugador.
Més bàsquet i més sortides. Mentre la Penya presentava en societat les seves noves cares, Jordi Trias es desvinculava del conjunt verdinegre i fitxava pel River Andorra de la LEB Or. Arribar i moldre. Ahir a la nit, Trias, amb el 22 a l'esquena jugava i guanyava contra el Prat Joventut, la final de la Lliga Catalana LEB amb la presència de només 40 persones al Barris Nord de Lleida.
I la setmana que ve comença la temporada ACB sense Beto Agustí, el president de l'organisme i Alberto Chápuli, president del Comitè d'àrbitres que van ser cessats a l'última assemblea de la Lliga.
Des de 6'75 tambè es mou l'esport
PostData: Leo Messi, segurament, no va veure la derrota 2-1 de l'Espanyol al camp del Vilarreal (els grocs van matar el partit als 35 segons). Estava molt enfeīnat preparant la defensa del judici que ha tingut a Gavà per evasió fiscal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada