divendres, 20 de setembre del 2013

Embolics blancs

El dia de Reis a un n porter a que li direm Iker, li porten una lesió a la mà i el fa ser baixa uns 2 mesos. Quan ha de tornar el seu entrenador, que li direm José, li diu que no vol que jugui, perquè el porter suplent, que li direm Diego, està millor que ell. Més tard es descubreix que, Jose està emprenyat amb Iker, perquè el porter filtra a la premsa els draps bruts delk vesturai. A Jose tampoc li agrada que Iker sigui parella d'una periodista, ja que ells també sap la merda que supura.
En conseqüència, Iker no juga. Acaba la temporada, Jose surt de l'equip i es posa un nou inquilí, que li direm Carlo. Iker pensa que sent any de Mundial tornarà a jugar. Però Carlo, al seu primer partit oficial fa jugar a Diego, alegant que està millor. Tothom aplaudeix Carlo per la valentia. Pensen que ara es ell qui talla el bacalà i que la suplència d'Iker és perquè el porter es posi les piles. Tothom pensa que Iker jugaria el següent partit. Però no ho fa. Ja fa 4 kjornades que no juga. A Carlo li pregunten perquè. La resposta és estranya. Tant com el què està passant: Iker jugarà les Copes i Diego la Lliga. Normalment el porter de la Lliga juga la Champions i queda el porter suplent per la Copa del Rei. Aquí no s'entén res.
Arriba la Champions i com va dir Carlo, Iker juga a Túrquia. Al quart d'hora però Sergio Ramos, sempre a totes les salses, el lesiona  ales costelles. Sembla que no és gran cosa, però Iker abandona el camp i surt Diego. Especulacions mode on. I diumenge amb el Getafe jugarà Diego.
Ara tothom parla dels porters i no del golejador, que li direm Cristiano, estrella, megalòmene que fa un Hat Trick, fa guanyar l'equuip 6-1 i estrena unes ulleres hortera. A part el seu rival blaugrana també en fa 3 l'endemà.
I a tot això el President del club, que li direm Florentino, que prepara una Assemblea que la vol manipular tant com pugui perquè ningú li preguntui per José Iker, CArlo o Diego.
El Madrid de nou la casa dels embolics. I que duri...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada