dimarts, 17 de setembre del 2013

La Champions, el Mini i el Profeta

Carta oberta a Johan Cruyff

Admirat Profeta

Torna a ser protagonista de l'actualitat basrcelonista perquè ha dit que mentre Sandro rosell sigui president del Barça no trepitjarà al Camp Nou ni en pintura. Per sort no ha dit res del Mini. Així que avui no hi ha excusa. Ha de ser al Mini per veure l'inici de la UEFA Youth League, la Champions juvenil que en la primera fase es juga amb els mateixos grups dels grans. ës adir avui al camp petit del Barça es viurà el primer duel inèdit entre dos clàssics del fuutbol, els seus dos equips del cor. Dic equips i no gent, perquè tant dintre de l'Ajax com dle Barça té enemics.
El Juvenil A de Jordi Vinyals s'estrena a la competició europea, després de derrotar 9-2 a l'Europa a la segona jornada de Lliga. Després de l'empat amb el Nàstic, sorprenent, els blaugranes han agafat la velocitat de creuer.
Avui Johan ha d'omplir el Mini, perquè és gratis i perquè veurà la nova generació de fuitbolistes que ja fan estralls al filial com el defensa Joan Campins o els atacans Adama Traoré o Toni Sanabria. El davant tindrà l'Ajax d'Orlando Trustfull. Dos equips, dos grans equips la mateixa filosofia de futbol. Si el Barça és el que és ara és per l'Ajax, el seu futbol total i la seva filosofia de planterque va exportar Rinus Mitchells i vostè.
Avui al Mini a les 20:00 per Barça TV un aperitiu de luxe a la Champions. Barça-Ajax juvenil al Mini
No hi falti o se'n penedirà

Firmat

Un palomo que no fa verano

PostData: Declaracions d'Ona Carbonell ahir a Ràdio 4: "Si pogués voldria competir amb Catalunya" Reacciona la caverna enviant-la a parir. El mateix de sempre. No hi ha notícies noves. No n'aprenen

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada