dilluns, 1 de febrer del 2016

Pep in the City

Carta oberta a Pep Guardiola

Dear Pep

Si, dear. Estimat en anglès. Perquè el teu futur s'escriurà en anglès però es negociarà i el què passi als despatxos es farà en català.
Ens hem llevat al matí amb l'afer Marcus Slaughter que ha destapat Joanjo Pallars a la pàgina 44 de La Vanguardia, on diu que l'exjugador del Madrid de bàsquet té el passaport fals. El passaport que li va expedir Guinea Equatorial per tal que no ocupés plaça d'extracomunitari a l'equip, gràcies a l'acord de Cotonu. El problema és que el número del passaport coincideix amb el que té Andy Panko, ex Fuenlabrada i és clar, també afectat.
Segur que com a tot, i com a persona culta i informada tens opinió.
Però, no vull parlar d'això amb tu. Perquè des del migdia, el protagonista ets tu. El Manchester City ha desvetllat el teu futur, anunciant que Manuel Pellegrini deixarà l'equip al juny perquè l'agafis tu.
Estimat Pep. Somni complert. Te'n vas a la Premier, a Manchester per portar el teu futbol on va néixer el futbol. I ho fas, o faràs al juny, al costat d'aquells que van apostar per a tu al Barça, quan tenies cabell i només experiència al filial. Li deus molt a Txiqui Begiristain, abans secretari tècnic del Barça i ara del City i a Ferran Soriano, mà dreta de Joan Laporta al Barça i ara la mà executora de les ordres del xeic àrab propietari del City. Ells et van donar l'opció d'entrenar al teu Barça i tu vas respondre fent història. I ara et reclamen.
La temptació és gran. No hi ha límits. El teu somni futbolístic pot ser amb qui sigui. De pasta no en falta. Tu demana que els àrabs t'ho donaran.
La propera Copa d'Europa tindrà un candidat absolutament destacat juntament amb qui alci l'orelluda. El teu City.
Tu posa el futbol que ha fet triomfar al Barça i al Bayern. Ells posaran els mitjans.
Objectiu, la Copa d'Europa. El repte és majúscul. Però ja no t'espanta res. El teu difunt cabell ho ha demostrat.
En fi, Pep. Que gaudeixis molt del què et queda a Munic i del què vindrà al City.
Només desitjo que si guanyes la Champions no sigui amb el Barça a la final. Em faria molt mal.

Firmat.

Un nou citizen i un vell Guardiolista

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada