dimecres, 10 de febrer del 2016

Converses finites

Dues cadires, blanc i negre i dos homes vestits amb traju s'asseuen i conversen. Dues vides paral·leles recents.
Un, anglès, fins fa poc futbolista, una llegenda bessonada del Manchester United. Va a València per portar als taronja a la Champions, i el dur a la vora del precipici de Segona. Van destituïr l'anterior tècnic per ell i ha estat pitjor el remei que la malaltia. Diem-li Gary. De cognom Nevile. Perd 7-0 al camp Nou en Copa i 1-0 amb el Betis. Avui rep el Barça en un tràmit pels culers i en la guillotinada final a ell, fins i tot, encara que guanyi.
L'altre, romanès, una llegenda a l'Steaua de Bucarest on juga i també entrena guanyant Lliga, Copa i Copa de la Lliga en un any. Amb un Espanyol 10è, incomprensiblement es destitueix a Sergio Gonzalez (cert que ja feia temps que no es jugava bé, però la revolució a la banqueta no s'entén ni per més xinès que hi entrés) i es fitxa a ell. Diem-li Constantin. De cognom Galca. Galca fitxa a un porter lituà que entrenava amb ell a l'Steaua anomenat Arlauskis i que no deu ser parent d'aquell mític jugador de bàsquet anomenat Arlauckas (per començar no s'escriu igual el cognom i el jugador de bàsquet era americà i no lituà, tot i que té parents del país bàltic). Arriben els xinesos, Rastar i l'any nou i l'Espanyol més que en zona Champions gairebé està en zona de descens. Ve de perdre 0-5 amb la R. Societat dilluns passat.
Dues cadieres, blanc i negre i dos homes vestits amb traju s'asseuen i conversen, Dues vides paral·leles recents que, de moment, s'asseuran dissabte que ve a les banquetes de Mestalla per enfrontar-se entre ells. Les seves cadires ballen i és possible que al final d'aquest dia o quan us hagueu llevat, o abans i tot, tot aquest article se'n vagi a la porra perquè un dels dos o els dos han saltat.
Això si, la seva història és paral·lela per poder fer un nou anunci del Banc Sabadell

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada