dilluns, 8 de febrer del 2016

Carnaval postRoures

Després que Jaume Roures destapés divendres que ell i Mediapro fossin víctimes d'un cas d'espionatge industrial indagat per Sandro Rosell (a qui titllà de mala persona, en el terme més suau) i que de retruc denunciaria al Barça la pilota va tornar a girar en format Lliga. I és que ni fotent un 7-0 al València podem viure una setmana tranquiŀla.
En fi, que en horari de vermut de diumenge, el Barça va vèncer 0-2 al camp del Llevant en un partit per oblidar. El Madrid va guanyar a Granada. I l'Atlètic va vèncer a l'Eibar, 3-1 i el gol número 100 de Fernando Torres amb la samarreta colchonera. Gol que va trigar 19 jornades de Lliga, una volta sencera en arribar. Avui a Cornellà, Espanyol - R. Societat.
A Segona, derbi català amb empat entre Girona i Nàstic. El Llagostera va perdre al camp de l'Alabès.
En bàsquet, victòria del Barça davant l'Andorra, derrota de la Penya a la pista del CAI i del Manresa davant Gran Canària. I sobretot, fi de la impressionant ratxa del Valencia Ahir a la pista del Baskonia vs caure la primera derrota en 19 partits ACB (18-1). #Respect. A part s'ha celebrat també la Copa de la Reina a Sant Sebastià amb sorprenent triomf del Conquero de Huelva. L'UniGirona va caure a semifinals davant el Perfumerias Avenida de Salamanca.
Ha començat els 6 Nacions de Rugbi amb un duel emotiu: el de la reobertura San Denis, 83 després dels atemptats del novembre a París i que van afectar de ple al recinte. França va derrotar Itàlia.
I de l'oval del rugbi, a l'oval del futbol americà. Els EUA s'han paralitzat aquesta nit per veure la Gran Final de la NFL. La Superbowl de Santa Clara a California han coronat els Denver Broncos de Payton Manning que va guanyar als Carolina Panthers de Cam Newton.
Històrica participació del waterpolo femení català on Sabadell i Mataró es van classificar pels quarts de final de la Copa d'Europa després de superar la lligueta de vuitens celebrada a Lille, a França.
Al mateix cap de setmana on Barça, Vic i Vendrell s'han classificat per a quarts de final de la Lliga europea d'hoquei patins com a segons de grup
Carnaval esportiu al primer cap de setmana de febrer, després d'un nou huracà Jaume Roures.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada