dimecres, 24 de febrer del 2016

El punyal al cor

A la contra, del trident i gol del millor del món. Arsène Wenger va avisar a la prèvia. "Si marca el Barça serà com un punyal al cor"
Doncs amb una contra letal i perfecte, el Barça va trencar estadístiques i de pas encarrila l'eliminatòria. Gol de Messi, el primer a Peter Cech en 7 partits que s'han enfrontat (0 gols en l'etapa del txec Cech al Chelsea). Gol i victòria a l'Emirates Stadium. La primera al nou estadi dels gunners.
En un partit a batzegades, bàsicament controlat pel Barça, a la segona part, l'Arsenal va estar a punt de donar un parell d'ensurts majúsculs. Però, a part del trident, un dels herois de la nit va ser un imperial Marc André Ter Stegen, el porter que en va treure tres de l'Arsenal, descomunals.
Luis Suarez amb una pilota al pal va perdonar l'eliminatòria en primera instància.
Després Messi, de penal, l'assignatura pendent de l'equip va posar el 0-2
L'equip va mostrar signes de cansament d'una temporada més llarga i exigent que el de la resta d'equips del món, però també va mostrar que el Barça és el gran favorit per aixecar de nou l'orelluda.
El Barça treu amb nota, el viatge a Londres, on malgrat patir en certs moments, va superar als londinencs que van quedar amb els canons mullats i amb peu i mig fora d'Europa.
A l'Emirates Stadium de Londres, a l'anada de vuitens de final de la Copa d'Europa, Arsenal 0 - Barça 2. Cap a quarts a cop de punyal al cor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada