divendres, 5 de febrer del 2016

Busisolutions

Si el món del futbol fos just, Sergio Busquets tindria a casa durs vitrines de trofeus: la dels triomfs coŀlectius i la dels individuals.
Però com que el futbol és una cosa estranya on buscar lògica és tant difícil com buscar una agulla al desert del Sàhara, crec que seguirem reivindicant la grandesa del noi asense premisFixeu-vos en la imatge. És la zona d'influència i les àrees de joc on va participar Busquets en la pallissa del dimecres amb el València a Copa. En condicions normals, un mig centre ocuparia només un dels vèrtex del triangle que confirmaria amb Rauric i Iniesta.
Però Busi està a tot arreu i tot ho va fer bé.
Va fer un partidàs. Un més de tants. L'èxit del Barça que va començar amb Pep Guardiola és l'èxit del fill del porter Carles Busquets, sempre a l'ombra de Zubizarreta al Dream Team. Sergio va començar l'any 2008-2009 a Segona B i el va acabar a Roma aixecant l'orelluda Copa europea. I la seva projecció és meteòrica.
Però com Busi pare, Busi fill és a l'ombra dels premiats Xavi i Iniesta. Busi es mereix alguna cosa més que l'admiració del món i aquest article. Algun reconeixement en forma de trofeu individual per sobre del coŀlectiu. Malgrat que penso que aquests premis a un esport coŀlectiu són estalviables.
Però, només per justícia o per pujar l'ego personal de Sergio Busquets es mereixeria un premi. Perquè l'admiració del cule pel de Badia és palmària i més per exhibicions com dimecres.
Busisolutions 2. La segona part ha millorat l'original.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada