dilluns, 22 de febrer del 2016

De punta a punta

La Lliga a Les Palmes i la Copa a La Corunya. De punta a punta de la geografia del país de la pell de brau, comptant els cagallons, l'actualitat esportiva passava per les Canàries i Galícia.
El Barça viatjava a la terra del Carnaval per consolidar el liderat de la Lliga i per poc li dóna més emoció del compte. Va patir molt per treure la victòria. Luis Suarez va fer el gol de la victòria, en un mal partit del Barça, sobretot al tram final del partit. L'Espanyol va guanyar al Depor en un partit importantíssim per no caure a la zona de descens. Triomf vital. El Madrid empata a Màlaga i l'Atlètic empata amb el Vila-real. Per tant, el Barça es situa 8 punts per sobre dels colchoneros i a 9 per sobre del Madrid a la Lliga, just abans que comencin els vuitens de final de la Copa d'Europa al camp de l'Arsenal.
A Segona, el Nàstic empata a Mallorca, el Girona va empatar amb l'Oviedo i el Llagostera va perdre a Tenerife.
A la Corunya trobem l'altre punt d'atracció del cap de setmana: la Copa del Rei de bàsquet. La Copa de les sorpreses. Dijous van caure Barça i València. A la final, el Madrid va superar al Gran Canària. Un Granca del mític Aito Garcia Reneses que va vendre cara la seva pell. No va ser fins al darrer minut que els blancs van rubricar la final. Xavi Rabasseda, estratosfèric als darrers minuts mantenint viu al Granca i Albert Oliver, magistrals a la direcció, dos dels catalans de la plantilla van ser els puntals d'uns grocs que no van poder superar però A Gustavo Ayón, MVP del torneig . El Madrid també va guanyar la Minicopa, derrotant a l'infantil del Joventut, en el duel de diferents models. Planter i formació contra els All Stars mundials de la categoria. Model que segueix també el Barça per cert. Atenció amb aquest nom perquè apunta maneres: Usman Garuba. Un nigerià de 2'02 m. que va fer 5 punts però va caçar solet 32 rebots (el rècord a l'ACB és de 29)
En handbol, torna la Champions després de l'aturada per l'Europeu. El Barça va al Pick Szeged hongarès en nou partit de la primera fase
De punta a punta. De Les Palmes a La Corunya. L'esport protagonista, de punta a punta a les Espanyes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada