dimecres, 17 de febrer del 2016

La Lliga del Molinón

No és definitiu però embastaria molt la lliga cap a Barcelona. Avui, el Barça es pos el dia a la liga, en dia Champions. Avui, a les 18:30, el Barça juga el partit aplaçat pel Mundial de Clubs al camp de l'Sporting de Gijón.
I ho fa amb una situació inmillorable. Està a tres i quatre punts dels seus principals competidors: l'Atlètic i el R. Madrid. La gràcia és que mentre els seus competidors ja ho han jugat tot, el Barça li queda el partit d'avui. Si guanya, i el rival és propici i més sense el seu home referència, el paraguaià exblaugrana, Toni Sanabria, es posarà a 6 i 7 punts dels madrilenys, quan ja ha superat l'escull de l'Atlètic i el R. Madrid el rebrà al Camp Nou. No li quedaran rivals molt més complicats i a més els rebrà a casa.
Per tant, avui ras i curt la Lliga passa pel Molinón. És partit clau. És una nova versió de les Lligues de Tenerife del Dream Team, però amb el Barça protagonista directíssim i que te la possibilitat d'alçar un títol sense caldre ensopegades rivals. Ni Derticia ni Heliodoro Rodríguez López ni punyetes.
Si el Barça guanya avui, la història començarà a marcar el The End a la Lliga, just abans de començar la segona part de la Lliga de Campions.
El trident, la MSN o com nassos li voleu dir han de fer un altre petit esforç, potser el darrer ja, per rematar el Campionat de la Regularitat i tirar cap a Milà amb garanties. I si ho ha de fer com diumenge passat amb el Celta, podem anar tranquilíssims.
Avui a les 18:30, des de les 17:30 a Rac1, Sporting - Barça. La Lliga passa pel Molinón

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada