dilluns, 5 d’octubre del 2015

Cara I creu blaugrana a l'Andalusia d'octubre

Octubre. Primer cap de setmana. Andalusia. Cara i creu en clau blaugrana.
En futbol, sense Messi i algunes altres barbaritats que passen (demà en parlem) el Barça cau a Sevilla. Actitud positiva, però 15 minuts d'empanada i dos gols dels andalusos per posar el dònut a la casella de punts de la jornada. Encara bo que el derbi madrileny entre Atlètic i Reial acaba amb empat. Vila-real, sorprenent líder. L'Espanyol punxa a casa amb l'Sporting de Gijón al darrer segon.
A segona pallissa del Llagostera a l'Elx que els treu de la zona de descens. Segueix la crisi del Girona i perd a Sòria I derrota del Nàstic de Tarragona a casa davant l'Alcorcón.
La cara blaugrana la trobem al futbol aeri. El Barça va ser una alliçonadora a la Supercopa ACB i va guanyar la competició prèvia a l'inici de la Lliga, derrotant a l'amfitrió Unicaja de Màlaga que divendres es va carregar el Madrid.
Més bones notícies pel Barça.
Més bàsquet. Històric amistós a Fontajau entre la selecció femenina dels EUA i l'UniGirona. Triomf americà.
Més història, bàsquet i Catalunya - EUA. La badalonina Anna Cruz va començar el Play Off final pel títol de la WNBA, l'NBA femenina perdent el primer partit amb el seu equip Minnesota davant de Indiana.
El Barça d'handbol va derrotar a domicili, al Pick Zseged eslovè a la jornada Champions.
Cara I creu blaugrana a l'Andalusia d'octubre en un nou cap de setmana esportiu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada