dilluns, 12 d’octubre del 2015

La Cabreta de la Legió i el Virus FIFA

Són els dos protagonistes del cap de setmana esportiu, llarg. Un, la Cabreta de la Legió, o parlant en propietat: el marrà de l'exèrcit hispà. El bitxo vivent que correrà més de tots els participants en l'anacrònic i gens pacifista desfilada militar del 12-O a la Castellana madrilenya.
L'altre: un altre bitxo vivent que no es veu però que corre per fotre els clubs de futbol: el virus FIFA. En aquesta parada de seleccions no s'ha salvat ni l'apuntador. Tots els grans clubs europeus tornen amb Sant Cristos Gros tocats i lesionats: Madrid, PSG, City, Juve. En fi, el pa nostre de cada aturada mani qui mani a la FIFA.
Temps de futbol a Segona amb empat del Girona amb l'Almeria, empat del Nàstic a Ponferrada i derrota del Llagostera a Mallorca
Bàsquet en la clandestinitat de la TV en tancat o sense TV en alguns casos. Ha començat l'ACB amb victòries de la Penya amb el Tenerife, del Barça amb el CAI i derrotes del Manresa a Fuenlabrada i de l'Andorra amb Bilbao.
El Barça d'handbol derrota al Montpeller francès en nova jornada Champions.
El d'hoquei va caure 2-0 a la pista de l'Sporting de Lisboa a l'anada de la Copa Continental, l'equivalent a la Supercopa d'Europa. Tocarà remuntar al Palau
Doble sessió de motor: F1 a Rússia. Motos al Japó.
A l'impresentable circuit de Sochi, on es va esparracar i força, Carlos Sainz Jr, que el va dur a l'hospital, triomf del Mercedes de Lewis Hamilton.
A Motegi, es va decidir un Mundial de motos abans de començar la cursa. La lesió de Tito Rabat al canell el va fer renunciar a córrer. En conseqüència, el francès Johann Zarco es proclama campió del món de Moto2. A la cursa, triomf del francès que va estrenar títol mundial demostrant que és el millor en una cursa condicionada per la pluja. A Moto3 victòria de Nicolló Antonelli. A MotoGP triomf de Dani Pedrosa. Un GP accidentat on el més malparat va ser el sanmarinenc Alex de Angelis que en un aparatós accident divendres als entrenaments ha quedat en coma induït a l'hospital amb diverses fractures i amb un pulmó entollat.
Cabretes, virus i esport a la festa del 12-O. Vagi bé però aquí no tenim res a celebrar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada