dimarts, 20 d’octubre del 2015

Amics, coneguts i liciats

L'amiga Champions torna a les nostres vides intersetmanals amb un vell conegut, el BATE Borisov bielorús, equip que ja es va enfrontar al Barça fa quatre anys.
L'estrella dels bielorussos és un vell conegut dels blaugranes: Alexandr Hleb, que va passar sense pena ni glòria pel Camp Nou. Bé estrella tampoc perquè tampoc juga. Però aquesta estrella està liciada, lesionada, cosa nova. Si algú coneixia més Hleb que els seus companys d'equip al Barça eren els metges. No va demostrar res del futbol que va fer a l'Arsenal i a sobre es lesionava. Doncs això, sense Hleb, el BATE rep el Barça en un ambient gèlid pel fred que farà.
Aquest és un altre vell amic del Barça als viatges a l'Europa postsoviètica. No el fet polític sinó el meteorològic. El fred pot ser el regal més perillós d'aquesta maria que és el BATE.
Per molt que el Barça no estigui bé, no m'imagino avui, un resultat que no sigui guanyar. Peco de confiança? Potser si, però és que fins i tot el Badalona de Segona B podria guanyar al BATE Borisov.
La prèvia del partit ve marcada per un altre vell amic des de la final de la Copa d'Europa de Berlín. Una altra vegada, la UEFA sanciona al Barça per exhibir estelades. Aquest cop per fer-ho al passat Barça - Bayer Leverkusen d'aquesta Champions. Un cop més pensant en xorrades i no dedican temps i recursos als impresentables que rebenten tot el que poden rebentar a dins i fora l'estadi. Que encara queden. Ah no sé que provoqui despreniments de retina ensenyar una estelada no fa mal.
En fi. Avui a les 20:45 des de les 19:00 a Rac1, la Vella Champions, el conegut BATE Borisov - Barça, sense el liciat Hleb

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada