dijous, 8 d’octubre del 2015

La FIFA fa net?

De mica en mica, com fitxes de dominó han anat caient tots aquells dirigents de la FIFA que han participat o coŀlaborat en els diversos casos de suborn i corrupció que han sorgit al màxim organisme del futbol mundial. Sobretot aquells relacionats en la concessió dels Mundials de Rússia 2018 i Qatar 2022. Si voleu saber més coses us recomano que veieu, si encara està penjat un reportatge que va passar el 30 Minuts de TV3 FIFA: El preu del futbol que desgrana els fils i les trames d'una conxorxa política i mafiosa per obtenir més calés a favor de la FIFA
Primer han caigut dirigents d'algunes federacions de països africans o d'illes caribenyes. Posteriorment vam anar escalant en la piràmide pudent.
Fa poc va caure Jerome Valcke, Secretari General.
I ahir van caure Joseph Blatter, president de la FIFA i Michel Platini, el de la UEFA, que seran suspesos 90 dies de les seves funcions.
Curiós que aquestes sancions les hagi imposat el Comitè d'Ètica de la FIFA.
El substitut de Joseph Blatter serà almenys interinament, el camerunès Issa Hayatou, President de la Confederació Africana de Futbol que també té a sobre l'ombra de sospita d'acceptar suborns per donar suport a la candidatura mundialista del Qatar i de rebre diners poc nets de l'empresa suïssa de màrqueting ISL per commemorar el 40è aniversari de la CAF.
A la UEFA, atenció perquè el substitut de Platini serà el President de la RFEF Ángel Maria Villar, que no es pot demostrar que hagi rebut algun suborn o sigui corrupte, però que es pot demostrar que s'adorm en mig d'una final de Copa d'Europa o de Mundial.
Ha caigut l'intocable Blatter. La FIFA s'ha quedat en pilotes i sembla que la veritat ha marcat un golàs en tota l'escaire a tots aquests corruptes que no li interessa per a res el futbol com a esport.
A vere si per fi fem net i no tornem a quedar en fora de Joc

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada