dimecres, 28 d’octubre del 2015

Poc pernil a la terra del pernil

No sé si el porter Fuentes és una espècie de Ter Stegen que s'empassa tots els gols fins i tot el de xuts amb pilotes Nivea llançada per bebès de 2 mesos de vida.
No sé si Juanjo, Calatrava i Juanfran són la MSN de Villanueva de la Serena.
No sé si Anxo i Pajuelo tenen alguna cosa amb què comparar-se amb Iniesta o Busquets.
No sé si el tècnic Julio Cuevas és més de la filosofia Guardiola o de l'underground d'Arsenio Iglesias o Benito Floro.
Només sé que el Villanovense és un club extremeny, terra de pernils on avui el Barça, campió d'Europa juga a Villanueva de la Serena, l'anada dels setzens de final de la Copa del Rei on ha tocat la grossa per partida triple. Perquè 1. Veurà el campió de tot. 2. Amb tantes baixes que té el Barça, tot i que els peixos grossos (Neymar, Suarez o Piqué) es queden a Barcelona, la normativa de dur només quatre jugadors del filial, a Villanueva de la Serena hi aniran teòrics titulars que en millors circumstàncies es quedarien a casa. 3. Veuran al mite Douglas que tindrà una nova oportunitat perquè algun equip amb pa a l'ull s'hi fixi i se'l quedi. Tant de bo sigui el Villanovense i no torni a Barcelona, però això seria un somni utòpic (allà, a Segona B també escalfaria banqueta)
Res més. Alicient 0. Anada setzens de final i no partit únic com a les Federacions serioses d'Europa, a la terra del pernil, exquisita menja que s'ha fet famosa darrerament per l'informe de l'OMS dient que pot ser cancerígen.
Però no us preocupeu. Avui hi ha poc pernil a tallar a la terra del pernil. Fins i tot aquest mermat Barça amb un futbol més que discutible ha de guanyar al camp del Villanovense. Fins i tot amb Douglas (que és el mateix que juga amb 10).
Avui a les 20:30, des de les 19:00 a Rac1, Villanovense - Barça. La Grossa de la Copa a la terra del pernil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada