dilluns, 26 d’octubre del 2015

Triplet sobre rodes arreu del món

Malàisia, Catalunya i Texas. El cap de setmana esportiu està monopolitzat per tres esdeveniments mundials del món del motor que afecten a tot el globus terraqüi
A l'Àsia, GP de motos a Malàisia, penúltima prova que ens ha deixat la victòria per a Dani Pedrosa a MotoGP, segon Jorge Lorenzo I tercer Valentino Rossi. La polèmica va ser a la volta 13 quan Valentino Rossi va tirar a terra deliberadament a Marc Marquez quan els dos s'anaven jugant la tercera plaça. Direcció de cursa només va sancionar a Valentino amb 3 punts al carnet de pilot que el farà sortir últim al darrer GP de la temporada a València. Així doncs Lorenzo arribarà a Xest amb 7 punts per darrere del pilot italià. A Moto2 triomf del campió, el francès, Johan Zarko. A Moto3, triomf del portuguès Miguel Oliveira que ha impedit que el britànic Danny Kent es proclamés campió del món. D'aquí dos setmanes es tanca el Mundial a València amb els títols de Moto3 i sobretot MotoGP en joc.
A Catalunya, el noruec Andreas Mikkelsen va guanyar el Ralli Catalunya Costa Daurada, la penúltima prova del Mundial, després de l'accident del campió mundial, el francès Sebastian Ogier, diumenge, que anava líder.
A Texas, les restes de l'huracà Patrícia, va condicionar el GP dels EUA de F1. La cursa es va disputar amb victòria de Lewis Hamilton, amb Nico Rosberg segon. Això fa que l'anglès sigui per tercer cop campió del món igualant al mite brasiler Ayrton Senna
Els entrenaments van resultar afectats pel diluvi fruït d'aquesta forta tempesta que ha afectat la zona de Mèxic i el sud dels EUA (els oficials van passar de dissabte a 5 hores abans de la cursa). I a sobre escapçats. La ronda final d'aquests entrenaments no es va disputar perquè va augmentar la intensitat de la pluja. , el cap de setmana ens deixa la jornada de Lliga i a Can Barça a més, amb l'Assemblea de Compromissaris del club al Palau de Congressos de Catalunya. Amb les negociacions per renovar el patrocini de Qatar aturades, s'haurà de fer una Assemblea Extraordinária per aprovar l'acord que es tanqui sigui amb qui sigui. Al Camp Nou, el futbol deixa la victòria del Barça davant l'Eibar amb Hat trick de Luis Suarez. A part, divendres, l'Espanyol va obrir jornada divendres caient al camp del Rayo Vallecano. El Madrid va guanyar al camp del Celta, en el duel dels líders de la Lliga.
A Segona, empat del Girona amb el Saragossa, en el partit de Fires, la Festa Major de la capital gironina, dura derrota del Llagostera 6-1 a Alcorcón i taules del Nàstic al camp del Numància
En bàsquet, el Barça va derrotar al Múrcia en Lliga. Divendres, va vèncer a l'Stelmet Zielona polonès en la segona jornada de l'Eurolliga. La Penya va derrotar a casa al Fuenlabrada i el Manresa va vèncer a la pista de l'Andorra, en el derbi catalano-andorrà de la jornada.
El Barça d'handbol derrota al Kolding danès en jornada Champions.
Parlant de Champions ha començat la Champions d'hoquei patins amb les victòries del Barça davant el Breganze, derrota del Vic al camp del Benfica portuguès i del Vendrell al camp del Forte dei Marmi italià. A la Copa CERS victòria del Voltregà davant el Saint Omer francès i del Vilafranca que torna a Europa després de 16 anys, davant el Montreaux suís. I amb pallissa (9-0)
I s'han jugat les semifinals del Mundial de Rugbi a Anglaterra, on el Sud ha envaït el nord. Nova Zelanda va derrotar a Argentina i Austràlia va vèncer a Sud-àfrica. Així doncs neozelandesos i aussies jugaran la gran final oceànica dissabte que ve al gran temple de l'esport de l'oval: Twickenham.
Triplet de motor en un intens cap de setmana esportiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada