dijous, 22 d’octubre del 2015

Retorn al futur

Ahir va ser el futur. El dia que Marty McFly i el professor Doc van aterrar al 21 d'octubre de 2015 provinents del 26 d'octubre de 1985.
Agafant un DeLorean virtual farem el viatge invers i repassarem què passava esportivament parlant el dia que McFly i Doc viatjaven al futur que avui és passat.
Era un dissabte previ a un diumenge intens en matèria esportiva. El Barça jugaria amb el Cadis l'endemà on Bernd Schuster de penal salvaria els mobles del conjunt de Terry Venables. El Madrid també va salvar in extremis un punt a Sevilla. L'Espanyol va caure estrepitosament a Les Palmes 3-1 tot i que el mite perico John Lauridsen va avançar als catalans.
La visita del Joventut a la pista del Claret de Canàries i l’Espanyol – CAI, tots dos amb victòria catalana que es jugarien l’endemà, 27 d’octubre, tancarien la jornada ACB de bàsquet. Una jornada que ens deixava la victòria del Licor 43 de Santa Coloma, que dos anys abans havia adquirit els drets federatius del Círcol, davant el Breogan de Lugo, la victòria del Barça a la pista d’Estudiantes, la derrota del Manresa, a casa davant el Caja de Àlava, el Baskonia, o la victòria amb pallissa del Granollers davant el Cajamadrid d’Alcalà de Henares.
Se celebrava el Rally Catalunya Costa Brava amb retirada del català Salvador Serbià i victòria final de l'italià Fabrizio Tabaton
Severiano Ballesteros, el gran rei del golf espanyol guanyava l'Open d'Espanya de golf celebrat a Vallromanes.
I un jove Garri Kasparov amb 22 anys feia taules al Mundial d'escacs davant Anatoly Karpov. L'inici d'una rivalitat més enllà de les 64 caselles i l'esport comença aquí a Moscou. Acabaria guanyant el títol.
I això és el què va passar a l'esport mentre el DeLorean més famós del cinema viatjava fins al futur. Un futur que era ahir

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada