dilluns, 14 de setembre del 2015

Via lliure a tot

En el llarg cap de setmana de la macromanifestació de la Via Lliure de l'11 de setembre a la Meridiana al món de l'esport hem vist un autèntic festival.
Ha tornat la Lliga amb un doble enfrontament catalano-madrileny. El Madrid es va exhibir a Cornellà, on Cristiano li va fer un Hat Trick en 20 minuts (rematat amb un repòquer de 5 gols al final) a un inoperant Espanyol. Un nefast dia per homenatjar al retirat mite perico Raul Tamudo. 0-6
Al Vicente Calderón, el Barça va guanyar a l'Atlètic de Madrid remuntant ràpidament el gol de Torres amb un golàs de Neymar de falta i posteriorment amb un altre de Papa Leo Messi que surtin des de la banqueta va revolucionar el partit va fer l'1-2 i va dedicar el gol de la victòria a Mates, el segon fill de Leo nascut el dia de la Diada.
A segona, empat del Girona amb l'Osca, derrota del Nàstic a Elx i derrota del Llagostera a Albacete.
En bàsquet, arribem a la segona setmana de l'Eurobàsquet amb els creuaments ja a Lille. Espanya que es va carregar a la fase de grups de Berlín a l'amfitriona Alemanya, va derrotar a Polònia als vuitens.
S'ha acabat la Vuelta a Espanya amb triomf final de l'italià Fabio Aru amb el català Purito Rodríguez segon i el polonès Rafal Majka tercer. El fins dissabte líder, l'holandès Tom Dumoulin es va enfonsar en la gran etapa de dissabte, prèvia del passeig final a la Castellana.
S'ha acabat l'Open USA de tennis amb triomf de Novak Djokovic davant Roger Federer en homes i de Flavia Penneta davant la seva compatriota Roberta Vinci, en la final femenina íntegrament italiana.
I el Mundial de motos ha arribat a San Marino. Victòries de l'italià Enea Bastianini a Moto3, del francès Johan Zarco a Moto 2 i de Marc Marquez a MotoGP.
En rallies, el francès Sebastian Ogier ha guanyat el seu tercer Mundial consecutiu després d'imposar-se a Austràlia.
En el cap de setmana que ha començat la Lliga de futbol Sala amb victòries del Catgas Energia Santa Coloma a casa amb el Llevant i el Barça a Saragossa. I continua l'ASOBAL d'handbol etc...
En hoquei patins, El Vendrell va derrotar al Barça a la tanda de faltes directes a la final de la renescuda Lliga Catalana jugada a l'Ateneu de Sant Sadurní d'Anoia.
Punters amunt i via lliure al festival esportiu del cap de setmana.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada