divendres, 25 de setembre del 2015

La merda de Ter Stegen

Carta oberta a Marc-Andre Ter Stegen

Desafortunat teutó

Sóc una merda i m'acabes de trepitjar i a diferència del teatre que li passi a un porter de futbol no ha de ser bo.
No cal que t'enumeri els gols que has encaixat i dels quals molts no són culpa teva.
D'acord que a la Supercopa la cagada va ser descomunal. Però que Florenzi el jugador de la Roma fes el què va fer era tant improbable com que Sergio Ramos arribi a tenir el coeficient intelectual de Belen Esteban.
I molt menys no esperaves que, el dia del Celta, la teva defensa fes més aigües que el Titànic.
Però, nano, em sap greu però m'has trepitjat, has trepitjat merda i t'has enllardat a nivells superlatius.
T'has menjat un carro de gols en menys d'un mes. Gairebé de 4 en 4
Fa 4 mesos eres, per als barcelonistes i per a molts, el millor porter del món, artífex de la Champions de Berlín. Ara estàs qüestionadíssím, et diuen que ets massa jove per aguantar la pressió al Camp Nou. Si ja sé que és absurd perquè sent abans 4 mesos més jove vas guanyar la Copa d'Europa i la del Rei solet i la Lliga formant part d'un Barça extraordinari.
Fins i tot algú descerebrat i mala persona t'han comparat amb el malaurat Robert Enke, que es va suïcidar per depressió, fet que no té res a veure amb el futbol però per fer el broc gros tot s'hi val. Lamentable.
Has trepitjat merda i al context de Can Barça no és la millor idea. Segueixes sent bo, però fins que no tinguis un altre gran partit extraordinari com el de les semis de Champions de l'any passat amb el Bayern no recuperaràs la confiança que has perdut i t'eixugaràs de la merda que et cobreix i rodeja. Fàcil dir-ho. Complicat fer-ho. Però s'ha de fer
Ànims Ter Stegen i sort

Firmat

La merda de la muntanya que no fa pudor encara que la remenis amb un bastó

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada