dilluns, 28 de setembre del 2015

Les pilotes del 27-S

La del futbol, la de la Lliga, la de la victòria del Barça amb el Les Palmes, la clara derrota de l'Espanyol al camp del Deportivo i el sorprenent empat del Madrid amb el Màlaga al Bernabeu. L'empat al derbi gironí de Segona a Llagostera i del Nàstic a Valladolid.
La imatge de la jornada i una de les de l'any la vam veure al Camp Nou amb un Messi tirat a terra queixant-se del dolor per culpa d'una topada amb el jugador de la UD Les Palmes Bigas. Conseqüència, trencament del lligament colateral del genoll esquerre i dos mesos de baixa
La de bàsquet que obria la temporada al bàsquet català amb la Lliga Catalana que es va disputar a Granollers i va guanyar el Barça reeditant la final de l'any passat amb l'Andorra. Al Brasil, el Madrid va guanyar la Copa Intercontinental en superar a doble partit al Bauru brasiler
La d'handbol, que va veure guanyar el Barça amb el Kristiansad suec en la segona jornada de Champions al Palau.
La de futbol sala i la victòria del Barça al camp del Catgas Energia Santa Coloma al derbi català de la jornada de Lliga
La pilota mullada del waterpolo que va coronar al Barceloneta com a campió de la Supercopa espanyola, que obria la temporada, després de superar el Mediterrani.
Pilotes i rodes aquest 27-S. Les del ciclisme que ha viscut aquest cap de setmana el Mundial de ciclisme en ruta a Richmond als EUA. A la prova reina, la ruta masculina de seleccions, triomf de l'eslovac Peter Sagan escapant-se de l'esprint.
Les rodes de F1 al Japó que han vist una nova prova del Mundial i la victòria de Lewis Hamilton per davant de Nico Rosberg. El títol per l'anglès és gairebé a tocar.
I les rodes del Mundial de motos amb el GP d'Aragó i les victòries del portuguès Miguel Oliveira a Moto3, de Tito Rabat a Moto 2 i de Jorge Lorenzo a MotoGP.
Això és el què ha passat a l'esport mentre que Catalunya entrava a una nova dimensió

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada