dimarts, 29 de setembre del 2015

En vista al Clàssic

La lesió de Leo Messi que el deixarà fora de joc fins a finals de novembre fa que el soci tingui el Dodotis tacat permanentment. Però la vida continua i fins d'aquí dos mesos el Barça haurà de sobreviure sense la gran estrella, el mite.
I avui arriba el primer partit post lesió de Messi. Barça - Bayer Leverkusen segona jornada de Champions. Amb Messi i al Camp Nou el Barça seria ultrafavorit. Però sense Messi les opcions alemanyes s'incrementen. Coses de no tenir amb tu el millor del món. Neymar i Suarez són i seran els futurs pals de paller que sostindran el joc i el futur blaugrana. Iniesta ha de ser l'Iniesta de sempre i fer la màgia de Messi per connectar amb la davantera i minimitzar al màxim l'absència de Messi.
Ter Stegen té una altra oportunitat per redimir-se i fer callar les injustes castanyes que rep pels gols que encaixa. No està fi Ter Stegen cert, però la majoria de gols encaixats són errors greus De La defensa o golassos amb forta ferum de xamba. Ter Stegen ha trepitjat merda i només un recital li eixugarà les bótes definitivament.
I davant el Leverkusen de Bellarabi o el seu fitxatge mediàtic Javier Chicharito Hernandez, els dos homes amb més renom i para de comptar.
Però alerta. Sense Messi el Barça no és el mateix però en principi és favorit. Ho veurem a les 20:45 des de les 19:00 a Rac1.
I ho veurem en cada partit fins el dia del Clàssic del 21 de novembre quan tornarà el renascut Sant Cristo Gros Messi ja recuperat. La vista del soci apunta al Clàssic però avui toca Champions i el Bayer

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada