dimecres, 2 de setembre del 2015

L'hora del ridícul blanc

L'hora que la princesa es va tornar Ventafocs, el R. Madrid va fer un dels ridículs més estrepitosos que es recorden a Chamartín.
Si amb el 5-0 al Betis i el fitxatge de David De Gea,  els 15 dies de descans sense Lliga havien de ser plàcids, ahir a mitjanit, l'illa de la calma blanca va esdevenir un infern en forma de vergonya que no hi haurà futbol que ho arregli.
Tot semblava fet, i David De Gea, el porter del Manchester United, condemnat per Van Gaal a estar a la llotja de tribuna d'Old Trafford a menjar pipes al costat de Víctor Valdès, havia de marxar a Chamartín.
Però el fitxatge no s'acabava de concretar. I van sonar les campanes de la fi del mercatto. I David De Gea continua sent jugador del United? No. Més esperpèntic encara. El fitxatge està fet i amb els papers enviats a la Lliga. Però fora de temps. Concretament, la Lliga rep els papers 28 minuts més tard que es tanqués el mercat.
Per tant, si De Gea és blanc, però no pot jugar perquè la Lliga no l'ha pogut inscriure. Ergo, Keylor Navas, que es moria de ganes de marxar al United i fotre botifarra al Madrid, es queda al Bernabeu.
Ergo, per molt que el Madrid l'hagués fitxat amb papers en mà enviats pel United, el fet que no s'hagi pogut inscriure, tot queda com abans.
De Gea al United menjant pipes al costat de Valdès, molt emprenyat, per més indemnització en forma de perdó que li pagui el Madrid. Navas al Madrid emprenyat com un mico perquè es queda malgrat no ho vulgui.
Per 28 minuts o dos com diuen al Madrid tot queda igual. O no. Al gener es tornarà a obrir el mercat i ara si que De Gea serà blanc (si no la torna a cagar). Però el ridícul del Madrid, la vergonya del porter i el comprensible cabreig de De Gea ja no li treu ningú. Ni una cançó de la seva nòvia Edurne

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada