divendres, 4 de setembre del 2015

Dissabte a les 16:00...

No teniu mai la sensació o voler tenir el do de la bilocació: estar en dos llocs al mateix temps?
Doncs aquesta sensació és la que tindrem els aficionats del bàsquet de Can Cartrons demà. No per l'inici de l'Eurobàsquet 2015. Perquè això passés caldria saber a quin lloc veure'l, cosa que ni se sap ni Mediaset que té els drets explica'explica (pinta que ho faran en la semiclandestinitat d'alguns d'aquests canals estranys de la TDT).
Si l'aficionat del Círcol desitja tenir el do de la bilocació és pel què passarà demà dissabte a les 16, a La Plana i a Ausiàs March. En el dia D, hora H, Llocs P i A, arrenca oficialment la temporada 2015/16 a Can Cartrons amb la disputa de la Copa Badalona, que tant el Sènior masculí com el femení obriran foc.
És una temporada renovada, amb moltes novetats i cares noves. Visualment, fins i tot, trobareu un canvi cromàtic important en la roba. Aquest any canviem de proveïdor d'equipatge i, com a tal trobareu canvis en el disseny de la samarreta on el blau serà el color principal de la nova elàstica del Círcol.
Més enllà de la novetat a l'apartat moda, en l'esportiva, hi ha un fotimer.
Als dos equips Sèniors tenim novetats al parquet i a la banqueta. El segon any consecutiu a Copa Catalunya, després del darrer ascens el 2013, estarà encapçalat pel Víctor Carrasco a la banqueta de La Plana. L'extècnic del Sant Andreu de Natzaret afronta amb iŀlusió el nou projecte amb moltes cares noves. La plantilla és nova d'un 50%. Moltes cares noves i amb els clàssics de la casa, sorgits des de la base del planter. Tòpic a banda, no és menys cert que el dia a dia i jornada a jornada, en un a priori grup més complicat dels dos a Copa Catalunya, marcarà la pauta.
En l'apartat femení, el Sènior femení, després de consolidar-se l'any passat, aquest any es reforça des de la base del planter. Les exjunior reforcen un equip jove i dirigit pel Lluís Alarcón. Jove i descarat i amb tota la iŀlusió del món per fer el millor paper possible a Tercera.
Igual de jove, descarat i ilusionant és el nou projecte del Sènior B comandat per Ricard Santiago. Un potent equip que aspira a tot, empès per la força i l'empenta d'un tècnic a que li apassiona posar-se reptes. Tot és possible. Prometen espectacle del bo a La Plana per tancar el cap de setmana.
Moltes cares noves, també als equips de base, sobretot en quant a nous entrenadors. Però el que no canvia és la filosofia del club de formar persones a través de l'esport independentment dels resultats. No som originals, segur, però no es pot dir que en això ho fem malament. La iŀlusió dels més petits, la gana dels més grans per seguir pujant i l'empenta de l'aficionat cada cap de setmana animant, no canviarà, o no hauria de canviar.
De nou, dos equips d'Escola de bàsquet, i 18 de federats completen el temple esportiu dels caps de setmana als parquets que girarà durant 9 mesos a partir de demà.
La festa comença a La Plana amb el primer pas del Sènior masculí en la seva defensa del títol de campió de la Copa Badalona als quarts de final davant la Cultural, demà a les 16:00
La festa comença a Països Catalans amb el primer partit oficial de les Sènior davant el Joventut de Badalona, demà a les 16:00
I mentre esperem que el Sebastià d'Arbó resolgui el misteri de la bilocació i podem estar en dos llocs al mateix temps, seguirem escoltant el "Tantes coses a fer" dels Pets abans de cada cap de setmana de partits del Círcol, veient partits a dojo i pensant en els molts que voldries ser al mateix temps i pensant que si "tens tantes coses a fer i et queda tant poc". I ho fas amb la mateixa iŀlusió o més que fa 10 anys, quan vas començar la bogeria a aquesta santa casa del Círcol.
Demà comencem a girar per aquests parquets de Déu amb vestit nou i l'escut d'un bàsquet Círcol que fa 75 anys. Felicitats
Demà comença tot. Tot esperant la bilocació. Dissabte a les 16:00

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada