dijous, 17 de setembre del 2015

T'ho has perdut Movistar+

Carta oberta al senyor Movistar+

Senyor o qui sigui

Per x raons que no comprenc, si tens el 80% del paquet d'abonats de TV de pagament, no has comprat la Champions, quan tens tots els grans esdeveniments esportius. Això significa que has emprenyat a molta gent, que has obert un màster en programació televisiva a les millors universitats i que el catedràtic Jaume Mullor, ja és més que doctor ha de rebre ja el Nobel de física i de paciència per haver explicat com es podria veure el Roma - Barça. Aquestes són les conseqüències per no haver comprat la Champions i que ahir la ràdio tornés a ser el mitjà per seguir el partit. El transistor que mai falla i és gratis. Un dels grans invents de la història, lligat sempre al futbol.
Així doncs, Movistar+ i abonats varis/massius no vau veure en directe el partit 100 de Messi a la Copa d'Europa. Un molt bon partit del Barça amb un Messi molt actiu que va avisar uns quants cops. Però no va ser Leo qui va obrir la llauna a l'Olímpic de Roma. Va ser Luis Suarez que va aprofitar un refús favorable de la defensa italiana a xut de Rakitic per marcar.
No vau veure com el Barça s'exhibia i no parava d'atacar davant d'una Roma valerosa però que es va anar desinflant a mesura que passaven els minuts. Fins que Florenzi va fer el gol de la seva vida: una gardela des del mig del camp, escurat a la banda que va sorprendre a tot Déu i a Ter Stegen que com a Bilbao li van tornar a colar. Aquest cop no se li pot imputar res. Golàs i a aplaudir.
No vau veure la bona reacció del Barça a qui el gol de l'empat no va afectar gens ni mica i va seguir buscant l'empat. Però la Roma es va envalentir i amb Salah i el propi Florenzi van donar cert perill al partit.
I no vau veure la bona arrencada blaugrana de la segona part que va ser tallada per les lesions de Schezni, el porter de la Roma, i del Rafinha que el van lesionar als 2 minuts d'entrar al camp i va tornar al vestidor amb llitera.
Ni els minuts finals d'infart d'un Barça abocat al gol i una Roma tancada made in Italia com de costum.
Al final 1-1 I laments perquè podria haver estat una victòria
I no vau veure, per cert, la preciosa imatge de la tercera samarreta, color blau elèctric, que va estrenar en aquest estadi mític ja pel barcelonisme on el Barça va alçar la tercera Copa d'Europa el 2009.
Això és el que no van veure els emprenyats abonats de Movistar+, els amos de molts bars i els que com servidor no tenim ni TV de pagament ni satèŀlit ni punyetes i que ens llancem sobre el transitor per veure el Barça.
Faria bé, senyor Movistar+, per la gent normal i emprenyada, no per mi que sóc més raro que Sergio Ramos a una convenció de superdotats d'arribar a un acord amb BeinSports, l'empresa, contractada per Mediapro perquè gestioni la Champions i el futbol, per tal que emetin el Sant Cristo Gros dels esdeveniments esportius a Europa i al món. Perquè poden passa tot el què ha passat.

Tu mateix noi

Firmat

Un malalt de ràdio

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada