dimecres, 23 de setembre del 2015

La Masia de Vigo

El Barça viatja a Vigo per defensar el liderat. El titular és tant sorprenent com cert. El Celta de Vigo ha arrencat magníficament la temporada i és segon de la taula classificatòria de la Lliga. Amb 10 punts és la revelació de la Lliga. Al contrari que el Sevilla que és cuer de la Lliga.
Visitar el Celta de Vigo és visitar en part, la Masia del Barça. Molts dels joves que es van formar al Barça i no van arribar al primer equip han trobat al Celta un equip ideal per explotar el seu bon futbol que per x raons no va ser suficient per consolidar-se al Camp Nou. Al Celta hi juguen Carles Planas, Andreu Fontàs i Sergi Gómez, tres perles del planter que van triomfar al B i que van haver de marxar a Vigo per triomfar.
El Celta pot ser la plataforma de llançament al retorn a Can Barça com va ser el cas de Rafinha.
I el Celta pot ser el pas previ a dirigir el millor equip del món, com va fer Luis Enrique.
Avui el Barça visita Balaidos on el seu equip juga un futbol molt atractiu. L'equip de Berizzo no és fàcil de vèncer. Últimament el Barça no ha tingut bones experiències amb el Celta. Caldrà anar amb compte. Sobretot Ter Stegen que li cal un altre gran partit per recuperar la confiança perduda amb els dos golassos que va encaixar amb l'Athletic de Bilbao a la Supercopa espanyola i amb la Roma a la Champions.
Avui a les 20:00, des de les 19:00 a Rac1, La Masia de Vigo contra la casa mare. Celta-Barcelona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada