divendres, 21 d’agost del 2015

Temps de Lliga

Athlètic de Bilbao - Barça, round 3. És el partit d'estrena blaugrana a la Lliga 2015/2016 que avui comença amb un Màlaga - Sevilla a les 20:30.
Després de 3 balls de calendari  l'últim implica jugar per cap d'any, avui comença la festa que s'allargarà fins el 15 de maig, just abans de l'Eurocopa de seleccions de França i els JJOO de Rio, que ens farà enllaçar a la següent campanya. Ja no parem.  Si és que en algun moment parem de parlar de futbol. I el Barça ja fa dies que ha començat la seva festa amb les Supercopes.
El Barça és el defensor del Torneig de la Regularitat. I haurà de demostrar la regularitat i una estabilitat defensiva que fins ara no hi ha hagut si vol tornar a alçar la Lliga espanyola. El gran rival és el de sempre, el Madrid, on tindrem una gran absència com Iker Casillas. Veurem com es defensa Kiko Casilla a un lloc tant exigent i amb l'emprenta sempre permanent del Santo. El Bernabeu no és Cornellà i Casillas ja és un mite a la casa blanca pels segles dels segles amén. El porter d'Alcanar haurà de demostrar la seva vàlua al marc blanc. A manca de galàctics, el gran fitxatge dels de Chamartín és la suada renovació de Sergio Ramos.
Barça, Madrid i la resta volent aguantar com més jornades millor el tipo i donar guerra als dos grans. Atlètic de Madrid i València són els líders de l'altre Lliga volent colar-se al binomi cule-blanc.
L'Espanyol com sempre és una incògnita. El rendiment immediat de l'equip determinarà les seves possibilitats per veure si el seu futur serà de somni europeu, de patiment del descens o de zona de confort.
El retorn dels clàssics de Primera Betis, l'Sporting de Gijón i del Les Palmes, recent ascendits de Segona, completen el puzle de la nova Lliga 15/16.
Per puzle, sudoku i fórmula de física quàntica és com se seguirà la Lliga i el futbol en general per la televisió.
Intentant fent-t'ho senzill, la fusió del Canal + amb Movistar, la desaparició de Gol TV i la fi dels monopoli fa que per tots els operadors telefònics que ofereixen televisió via ADSL o Fibra Òptica oferiran la Lliga i les principals competicions futbolístiques. Hi haurà partit en obert per Teledeporte.
Com a les farmàcies, consulteu la vostra companyia i les ofertes que poden donar. I si no via ràdio que de moment és gratis.
Arrenca el xou de la Lliga, el dels diumenges escarxofats al sofà. 11 mesos de futbol en busca de la Regularitat de la Lliga. El Barça vol seguir sent l'amo i els altres desbancar-lo del tro. Benvinguts a la Lliga

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada