dimarts, 18 d’agost del 2015

El retorn de la gavarra

L'Athlètic va fer bona la dita castellana de "A río revuelto, ganancia de pescadores" ahir al partit de tornada de la Supercopa espanyola.
El Barça va sortir enrauxat en busca d'un gol ràpid per fer possible un miracle que es va fer impossible ràpidament. Un cop es va acabar la rauxa, l'Athlètic de Bilbao es va sentir molt més còmode al darrere.
Mentre el Barça va perdre gas i va tirar més de fe que de cor.
El gol de Messi a les acaballes de la primera part semblava donar ales als catalans.
Però a la segona, la tensió per marcar del Barça, la bona disposició defensiva basca, l'agressivitat basca en entrades, la nefasta actuació de l'àrbitre Velasco Carballo, la fi del gas, els 3 partits en 6 dies i el 17 d'agost on no hi ha físic va pesar massa.
L'expulsió de Gerard Piqué que va descarregar la seva frustració de tot amb l'árbitre després de no xiular un possible fora de joc de l'Athlètic, va ser la primera part de l'enterrament del sextet.
La segona part va ser el gol d'Aduriz que va posar creu i ratlla al All-In cule 2.0
Massa nervis i tensió del Barça i un Athletic Club de Bilbao millor els 180 minuts de Supercopa.
Fi del somni del sextet, un somni que només un equip ha fet a tota la història: el Barça del 2009. Per alguna cosa serà. A pel 5/6 que tampoc està gens malament
Aplaudir a l'Athlètic, just campió i aplaudir al Barça per l'esforç i l'entrega.
La gavarra tornarà 31 anys al riu de Bilbao per celebrar un triomf del seu emblemàtic club de futbol. Poc temps per celebrar ja que els bascos han de viatjar dimecres a Eslovàquia per jugar la prèvia final de l'Europa League amb el Zelina.
Zorionak Athletic i fins diumenge a la Lliga a San Mamés. Hi haurà vendetta?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada