divendres, 14 d’agost del 2015

Factor de correcció

Aquest calendari t'han atapeït del Barça té una avantatge i sembla mentida: poder ràpidament corregir i esmenar els errors comesos al partit anterior.
Avui, només tres dies que Andrés Iniesta aixequés la Supercopa d'Europa, que Pedro arreglés una papereta que el propi Barça va espatllar, es juga la Supercopa espanyola, en el partit d'anada a San Mamés, el camp de l'Athletic de Bilbao.
Amb Messi liderant com ho va fer dimarts, el Barça no hauria de tenir massa problemes per sortir viu de la gàbia dels lleons. Dubto, després del què va succeir en 40 minuts a Geòrgia, que el Barça torni a relaxar-se i llençar per la borda l'exhibició que va fer a la primera meitat de la Supercopa d'Europa.
Un altre tema és com aguantarà el físic després de un temps suplementari d'esforç de 30 minuts respecte un Bilbao que arriba descansat, o més fresc que el Barça ja que ells van haver de disputar prèvia de l'Europa League.
Sigui com sigui ni ens confiem ni ens relaxem. Però cal pensar que queda un partit de tornada dilluns al Camp Nou per aixecar la cinquena Copa del segon sextet.
Avui a les 22:00, des de les 21:00 a Rac1, anada de la Supercopa espanyola Athlètic de Bilbao - Barça, el primer dels tres partits consecutius entre ambdós conjunts (queda tornada i la jornada 1de Lliga) i el primer pas o mètode de correcció dels errors comesos a la Supercopa d'Europa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada