dilluns, 3 d’agost del 2015

Agost dièsel

L'agost és considerat com un mes inhàbil i on majoritàriament és el marcat per les vacances. Al món de l'esport passa quelcom similar. En el món del futbol, però no és el mateix. És temps de pretemporada i d'inici d'una temporada que serà extenuant i apassionant al Barça.
En busca del sextet, el conjunt barcelonista va tancar la pretemporada a Florència amb derrota 2-1, en un partit calcadet al dels tres precedents de la gira americana:  empanada inicial que van significar els dos gols italians a la primera part i posterior i reacció sense premi. Dimecres arriba el Trofeu Joan Gamper amb la Roma i el dia 11 arrenca la temporada amb la Supercopa Europea amb el Sevilla a Geòrgia.
Més pretemporada. L'Espanyol va marxar de gira a Anglaterra on va treure dos empats al camp del Reading (amb tangana inclosa) i del Southampton.
Ha començat ja el futbol oficial a Europa amb la disputa de les Supercopes nacionals a Anglaterra, a França, a Alemanya i a Holanda.
A la Community Shield anglesa, l'Arsenal derrota al Chelsea de Mourinho a Wembley. A Alemanya, continua la maledicció de Pep Guardiola amb les Supercopes alemanyes. Tres jugades amb el Bayern, tres derrotes. La última dissabte als penals davant el Wolfsburg. A França, victòria del PSG davant l'Olympique de Lió en un matx disputat al Canadà. I a Holanda el PSV Eindhoven derrota al Groningen.
En bàsquet es va jugar un històric partit amistós a Sud-àfrica entre un combinat NBA amb els dos germans Gasol i un del continent africà. Primera vegada que la millor lliga del món visita el continent africà
El Mundial de Natació de Kazan ha completat la primera setmana sencera amb la fi de les proves de sincronitzada i el primer dia a la piscina de natació. La delegació espanyola de la sincronització confirma la baixada de l'equip d'ençà de la marxa d'Anna Tarrés com a seleccionadora. Només el paper d'Ona Carbonell amb dos medalles a les proves de solo han salvat els papers.
Tanquem el cap de setmana esportiu amb la victòria al Torneig d'Hamburg de tennis de Rafa Nadal. Feia temps que el manacorí no aixecava cap títol.
Obrim l'agost dièsel posant ja la directe a l'inici de la temporada esportiva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada