dimecres, 12 d’agost del 2015

4/6. Camí del Sextet. L'últim servei de Pedro, Pedrito, Pedro

De pretemporada a temporada. De falta del Sevilla a falta del Barça. Gol del Sevilla i gol del Barça. Gol magistral del mestre Leo què va estar imperial.
En 10 minuts d'inici de temporada vam veure un fotimer de coses a la final de la Supercopa d'Europa a Tblisi. La millor un Messi imperial, que està finet i liderant el Barça del segon sextet.
Al quart d'hora es tenyeix de ros i clava el 2-1 amb una falta made in Ronald Koeman.
Leo Messi va estar de multiorgasme. Pletòric. Va estar a tot arreu influenciant en moltes àrees del joc. Amb aquest Barça així i aquest finet Messi el sextet caurà gairebé per imperatiu lògic i científic. Un cop Messi va dir prou, el Sevilla va claudicar i va estar a mercè del Barça.
Rafinha va fer el tercer aprofitant un error i la passivitat defensiva del Sevilla. Supercopa al sac en només 45 minuts
A la segona, el Sevilla va treure bandera blanca i el Barça va seguir amb el corró i amb el 4-1 de Suarez. El sevillista Jose Antonio Reyes va fer el 4-2 aprofitant un error de Mathieu.
Però el futbol té aquestes coses de grandesa que el Barça es va mig marxar del partit i el Sevilla va fer el 4-3 de penal. I el patiment clàssic a la culerada va tornar al cos i a la ment del barcelonista. Konoplyanka va fer l'empat a 4.
El Barça es va apagar mentalment i amb ell Messi
Tant cert com increïble. Com el futbol. Increïble però cert. Del 4-1 al 4-4 i a la pròrroga.
Patiment, nervis, sofriment i com el 2009 va aparèixer Pedro, Pedrito, Pedro per fer l'últim servei a la causa barcelonista abans de marxar al Manchester United. Aprofita un gol després d'un refús d'una falta i marca el 5-4.
Gràcies Pedro. Com el 2009 va començar a obrar el nou sextet.