dijous, 20 d’agost del 2015

Pedro: entre el foc i les brases

Carta oberta a Pedro Rodríguez:

Estimat guanche

Primer de tot gràcies pel què has fet a Can Barça. Et mereixes estar al costat de llegendes blaugranes de la història culé com a lloctinent de luxe, un gregari meravellós de la part exitosa dels moments de llorer culé.
Marxes. Això ja ho sabíem. Ho demanaves a crits. Fins i tot se't va escalfar la boca amb Robert Fernandez, e nou secretari tècnic, a qui li vas dir que no en tenia ni idea de l'assumpte i que valia més que callés. És com si la Heidi hagués posat a parir a son avi.
Sabíem que marxaves. I el Manchester United ja tenia a punt la samarreta red per posar-te-la al costat de l'estàtua de Matt Busby a Old Trafford. Però enlloc d'això, el teu futur marxarà a la capital anglesa. A Stamford Bridge.
Deu ser que ets angelical i que no has caigut en la temptació dels Red Devils. O t'ha fet por Louis Van Gaal i que faci de tu, una espècie de Víctor Valdés. Certament, Van Gaal fa por. Però, penso, sincerament que la seva condició de cap de totxo dels Guinyols del Plus va passar a millor vida amb l'epitafi del "Tu siempre negatifo"
Si Valdés va fotre el camp de les urpes Vangaalianes per segon cop, és pel seu caràcter. Ho va reconèixer ell mateix que era un paio difícil. Van topar dos caràcters i s'han repelit.
Potser has tingut por de l'holandès i has caigut a les rendes del sarcasme de Mourinho, el narcisista José que per alimentar el seu ego ha de muntar shows perquè li facin cas. La doctora Carneiro és la última víctima de les collonades de Mou. Total per entrar a un camp de joc a atendre un jugador.
Els mals resultats del Chelsea a l'estrena de la Premier (1 punt de 6 possibles i derrota estrepitosa amb el Manchester City) ha fet que els londinencs movessin fitxa aprofitant la passivitat del United que esperava que el Barça movés fitxa a la baixa.
El Chelsea treu la billetera i pagarà 30 kilos per Pedro. Un bon preu, fins i tot excessiu, pel moment actual de minuts i joc del canari. Per això no està gens malament que el Barça tregui una bona picossada per un jugador parit i fornejat a la Masia. De 0 a 30. Haurem après la lliçó ja?
Mourinho ja fa dies que fa d'Arsène Wenger (i això que si pugués l'assassinaria) i pesca a les aigües sempre mogudes del camp Nou. Primer Cesc i ara edro.
Xato, pots triomfar. Tens una lliga ideal i un futbol genial per triomfar. Si t'ailles de les paranoies de l'amic José pot triomfar. I pots triomfar si t'adaptes a la societat anglesa, lluny del sol de Les Palmes de Gran Canària i on el paraigua es fa servir per la plua i no per protegir el sol. Si pots engolir fish & Chips sense sucar-los al mojó picón i sense enyorar les papes arrugas, pots triomfar.
El fitxatge de Pedro pels blues és un clar encert pel Barça. Primer econòmic i després beneficiós pel propi Pedro, que estarà en un equip d'elit per intentar demostrar que encara val per això del futbol.
Res més noi

Que te vaya bonito

Firmat

Un que si que t'enyorarà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada