dilluns, 17 d’agost del 2015

Supers

Super va ser la derrota estrepitosa del Barça a l'anada de la Supercopa d'Espanya. Va perdre 4-0 en un partit on no va sortir res, on va pesar molt el partit de dimarts a Geòrgia i la posterior pròrroga, on Marc André Ter Stegen va cometre l'error més gran des que defensa la porteria blaugrana. Pel què va fer i a on ho va fer. Res va sortir. El Barça va ser anul·lat i devorat pels lleons. 4-0 i avui la tornada.
Super seria i serà si es certifica la remuntada blaugrana avui a les 22:00 al Camp Nou. Serà molt complicat, complicadíssim, m'atreviria a dir gairebé impossible. Però ho deixo tot encara en condicional. Per què? Perquè al Barça hi ha un tal Leo Messi que encara no ha dit la última paraula. El què està clar és que la defensa blaugrna avui ha d'estar Súper i no encaixar més gols. En dos partits oficials, i no tiro de pretemporada, el Barça s'ha menjat 8 gols en contra. Tota la defensa del Barça, perquè s'han fet múltiples combinacions i cap ha funcionat. Si avui, els Piqué, Vermaelen, Bartra o qui jugui, i evidentment els porters (un dels dubtes d'avui és qui jugarà Bravo per tenir minuts i/o castigar Ter Stegen o jugarà Ter Stegen per no matar-lo psicològicament) encaixa un gol, s'acaba el bròquil i el sextet definitivament, si ja no ho està.
Super és la temporada que pot fer el Girona a Segona A volent d'una vegada pujar a Primera Divisió. Dissabte va demostrar que està preparat pel repte en derrotar 3-0 a l'Espanyol
El Barça és el Superquip del 2015, campió de tot. veurem si l'Athlètic de Bilbao el remata. Ho veurem a les 22:00.
Supers són Jorge Lorenzo guanyador del GP de la República Txeca a Moto GP; el francès Johan Zarco a Moto 2 que sentencia el Mundial i l'italià Nicola Antonelli a Moto3, la categoria més oberta, la qual la cursa d'ahir va venir marcada per un múltiple accident on va sortir força maparat el català Gabri Rodrigo que va ser traslladat a l'hospital.
Super és l'andalusa Carolina Marín, campiona del món de bàdminton per segon cop consecutiu. De nou, una europea sobresurt per sobre de les potències asiàtques, creadores i dominadores d'aquest esport.
Supers del cap de setmana entre Supercopes i les grans tempestes que han afecat la costa central de Catalunya

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada