dilluns, 4 de gener del 2016

Xiulet inicial a 2016

Malament va començar 2016 pel Barça. Ara que si ha d'acabar com 2015 firmem. Empat a 0 a Cornellà en el primer dels 3 derbis en 11 dies, el de Lliga, on l'Espanyol va posar i imposar el seu ritme. Sumat a més en un fluix partit del Barça i de l'àrbitre nefast Gonzàlez Gonzàlez l'Espanyol treu 1 punt que val 3 i el Barça suma 1 que val 0. L'Atlètic de Madrid que guanya al Llevant és el nou líder de la Lliga. El Madrid empata a València.
A Segona, empat del Nàstic al camp d'Osasuna, derrota del Llagostera a Almeria. Avui Girona - Valladolid
En bàsquet, la Penya trenca la ratxa de 7 derrotes seguides vencent al Múrcia a casa. Triomf del Barça davant Estudiantes i desfeta del Manresa a Guipúscoa.
I ja ha començat la primera gran cita esportiva de l'any: el Rally Dakar a Argentina. Força accidentat. De fet, només es va córrer l'etapa de dissabte, el pròleg que no puntuava i que només determinava la sortida de l'etapa de diumenge. Etapa que al final es va suspendre per la pluja, vent i llamps. Així doncs, en motos, liderat pel castellonenc Joan Barreda i en cotxes per l'holandès Bernhard Ten Brinke.
2016 ja roda en matèria esportiva. Brindem per molts èxits per l'esport català.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada