dimecres, 20 de gener del 2016

Basar Cornellà-El Prat

Avui hauria de ser el dia que Chen Yansheng agafarà les regnes de l'Espanyol. L'empresari xinès del grup de joguines Rastar es posarà al capdavant de l'Espanyol rellevant a Joan Collet, que després de 3 anys a la presidència perica, abandonarà el seu despatx de Cornellà.
Ara, el futur de l'Espanyol dependrà dels diners de Mr Chen.Però els resultats dependran de la gespa, on malgrat arrencar bé, ja fa temps que el nou Espanyol de Galca només recull mals resultats.
Veurem amb què es gastarà els primers quartos Mr Chen en fitxatges, que no sé si són més necessaris que respondre a la pregunta, a què juga l'Espanyol. Els primers rumors sobre fitxatges recauen a la porteria en l'exporter del Chelsea, ara al Sunderland, Costel Pantalimón. Però vindrà per rellevar a Pau, o fer com amb Bardi, jugar només la Copa del Rei. Ja em perdonareu, però gastar-se calers per algú per quedar-se escalfant banqueta és estrany, i propi de les rareses de l'altre club de la ciutat.
Mr Chen ha de posar un pedaç a aquesta temporada per salvar l'equip i cimentar posteriorment el futur econònmic i de viabilitat per l'Espanyol. Ja veurem què farà amb el futur esportiu del club i si pot fer de l'Espanyol un Manchester City a la catalana, o a la barcelonina i ser alter5nativa al Barça. Potser somiar amkb Europa passa per la Xina. Una Xina, per cert en inici de crisi econòmica, que ja veurem si afecta al senyor Chen i enganxa de retruc a l'Espanyol.
En fí, molta sort a Mr Chen. La seva sort serà la de l'Espanyol. Que es deixi assessorar pels que en saben de l'Espanyol i que no es carregui la identitat catalana de l'equip. Que sigui gestor i no vulgui entrar en temes espinosos i canviar la senyera per la bandera del Partit Comunista xinès.
La necessitat espanyolista és la de l'euro. Si vol del Yuan reconvertit en euro. Però el que no pot permetre ni ha de permetre, que li toquin l'essència social i sentimental del club. Un periquito és un periquito i no un lloro de 3 euros al Basar ni un plat de sopa d'aleta de tauró.
S'obre una nova etapa a l'espanyolisme, amb visió xinesa i esperança pequinesa. Sort Mr Chen al seu nou Basar de Cornellà - El Prat

PostData: I mentretant avui Athlètic de Bilbao - Barça, segona part, ara en versió Copa de la trilogia de tres partits en 10 dies (21:30, des de les 19:00 a Rac1). Sense Messi i sense Suarez. Que ningú esperi un 0-6 com diumenge. Esteu avisats

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada