dilluns, 18 de gener del 2016

Trilogia a la Vasca. Primera part de la segona part

No crec que el guió no l'hagi escrit ni JJ Abrams ni Spielberg ni Tarantino. No és Star Wars però gairebé. És el Barça - Athletic de Bilbao, un clàssic del futbol estatal que aquest any es repeteix com l'all, i en forma de trilogia. A l'estiu seqüencia, Supercopa - Lliga - Supercopa. Ara seqüència, Lliga - Copa - Copa. Exactament com fa 10 dies amb l'Espanyol. Casualitat? Llei de Murphy? Ja no em crec res de normal a la RFEF. Ahir al Camp Nou, al duel de Lliga que encetava segona volta, triomf solvent per 6-0 (Messi, 2 Neymar i Hat Trick Suarez) en un partit que es va acabar al minut 3 quan els bascos es van quedar amb 10 per expulsió del porter Gorka .
La tarda de diumenge de futbol es tanca amb el triomf del Madrid amb l'Sporting de pallissa i derrota de l'Espanyol a Getafe
A Segona, derrota del Llagostera a Saragossa, triomf del Nàstic al camp de l'Alabès, líder de la Lliga i victòria del Girona amb la Ponferradina.
En bàsquet, victòria del Barça a Gran Canària, i derrotes de la Penya amb el Baskonia i del Manresa amb el Bilbo.
S'ha acabat el Ralli Dakar a Sud-Amèrica amb la victòria de l'australià Tobby Price en motos i en cotxes de Mr Dakar, Stephan Peterhansel, el francès que ja en té 12: 6 de motos i 6 de cotxes. Participació discreta dels catalans. Laia Sanz millor dona acaba en 15ena plaça.
A Polònia, ha començat l'Europeu d'handbol amb la polèmica i prohibició de l'organització de dur braçalets de capità amb la bandera gai en protesta per la repressió que pateix el coŀlectiu LGTB a aquell país.
Cap de setmana de Tarantino i de nova trilogia de futbol amb el Barça com a protagonista. Dimecres, toca Copa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada