dimecres, 13 de gener del 2016

Tràmit a l'infern de Cornellà

Amb un 4-1 de l'anada el Barça - Espanyol no hauria de ser més que un pur tràmit. Però vist el què va passar a l'anada de vuitens de la Copa, el dia de Reis on el carbó i els mastegots es van repartir per parts igual, la tornada avui a les 21:00 es presenta perillosa i molt calenta.
Duel d'alt risc a Cornellà, on la Meravellosa Minoria serà una immensa onada blanquiblava de crits i xiulets contra l'etern rival. segur que l'ase dels cops serà Gerard Piqué, a qui li va la salsa i ja va escalfar la tornada al final de l'anada.
Una meravellosa minoria en contra del nacional-barcelonisme. Avui sense Suarez al Barça i sense Diop i Hernan Pérez a l'Espanyol, expulsats a l'anada, el derbi més calent dels últims anys a territori perico. Un tràmit perillós pel Barça que entrarà a Cornellà en una guerra de trinxeres que els entrenadors Luís Enrique i Galca, van voler calmar.
Però, el perico va calent i si avui cau, caurà amb les bótes posades i amb la gola per terra de tant cridar i xiular al Barça. Si la denominació de "L'infern de Cornellà" s'ha d'aplicar, avui és el millor dia. Avui, el més suau que es dirà a Cornellà serà "fill de..."
Evidentment, avui serà partit declarat d'alt risc, on trigaríem deu hores a enumerar l'alineació sencera d'efectius policials que vetllaran que l'infern quedi metafòric i no passi d'aquí. Que les tristes imatges de les bengales a Montjuïc el 2008 no es repeteixin més.
Avui a les 21:00, des de les 19:00 a Rac1, Espanyol - Barça, tornada de vuitens de la Copa, el tràmit a l'infern de Cornellà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada