dijous, 21 de gener del 2016

Sortint vius de la gàbia dels lleons

Entre Gonzàlez Gonzàlez, l'àrbitre amb més números de rebre el Premi Puentes Leira al pitjor àrbitre de la història i entre una afició basca encabritada per alguns comentaris previs al partit, el Barça visitava San Mamés. Entrava a la gàbia dels lleons de l'Athlètic de Bilbao pel segon round dels 3 entre catalans i bilbaïns, el de Copa anada.
Els lleons estaven afamats pel què va passar al Camp Nou i van sortir a mossegar al rival. Sabent a més que estarien sense Messi lesionat i Suarez sancionat.
Però després d'uns moments d'incertesa i un valerós Athletic, la història es va acabar amb el gol de Munir i el posterior de Neymar en 25 minuts.
Un cop trencada l'estructura del partit que volien els bascos, amb 2 ko's directe al mentó, el Barça va jugar a plaer. Fins que a la segona part els lleons van sortir a repartir estopa fins a la sacietat. A falta per minut i l'àrbitre empassant-se el xiulet.
I al final, amb un Barça sense tensió va rebre l'1-2 en una errada d'Alves que demostra aquesta falta de tensió.
Al final 1-2. I el Barça va sortir viu de la gàbia dels lleons... I Gonzàlez Gonzàlez, també, malgrat un nou esparpent arbitral. Un més.