dimarts, 12 de gener del 2016

La Maneta (d'Or) de Déu

Estava clar. Leo Messi va guanyar de carrer la seva cinquena Pilota d'Or. El Petit més gran eixampla distàncies i engrandeix la seva llegenda.
El que no està clar és la resposta a les següents preguntes que planaven per Zuric.
1. Per què Cristiano Ronaldo va ser segon si va guanyar menys títols (el varem pel qual es miren aquests premis) que el tercer Neymar?
2. Per què la diferència de votació és superior entre Cristiano y Neymar (27% a 7%) que de Messi a CR7 (41 a 27)
3. Com és que només un 7% ha votat a Neymar?
Si la resposta a les tres qüestions és MÀFIA DEL FUTBOL, Touche
Luis Enrique va ser designat millor entrenador per davant de Pep Guardiola i el seleccionador xilè Jorge Sampaoli, campió de la Copa Amèrica.
La nord-americana Carli Lloyd millor futbolista femenina pel seu gran Mundial del Canadà on els EUA van erigir-se campiones.
I el gol de xilena del brasiler Wandell Liras jugador de la tercera divisió brasilera, premi Puskas al millor gol del 2015 per sobre de la genialitat de Messi a la final de la Copa del Rei davant l'Athlètic de Bilbao. (?)
Altres interrogants de la gala. I aquest serà irresoluble per molt que ho demanem a crits. Joseph Blatter està suspès com a President de la FIFA per tot el merder de la corrupció que envolta l'organisme. Qui li va entregar la Pilota d'Or a Messi és Issa Hayatou que també està sent investigat pel mateix que Blatter però no ha estat trincat encara.
Per què Suarez ha quedat cinquè amb la gran temporada que ha fet?
Quan serà reconegut Sergio Busquets pel seu gremi en aquests Premis. Un altre cop ignorat injustament.
En fi, Leo Messi el petit més gran, 5 cops Pilota d'Or. Amo del futbol, amo del món de la pilota fins que ell vulgui i li doni el relleu al futur: Neymar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada