dijous, 28 de gener del 2016

Prova de cardiologia

Després d'un gol ben anulat a Vermaelen, Iñaki Williams va obrir la llauna. L'Athlètic de Bilbao va començar el partit de nassos, molt ofensiu i exceŀlent en la pressió aprofitant les errades defensives del Barça.
El què havia de ser una tornada plàcida va ser un ínfern per les coronàries culers a la mitja hora de joc.
Després, les coses es van equilibrar i el Barça va poder empatar al fil del descans. Però el mal estava fet. Patir, patir i patir i resar perquè això s'acabés ràpid. Por i Dodotis per a tothom. La nova prova del Coŀlegi de Cardiòlegs per provar la salut de les coronàries estava anant de conya. Tots sans i cap infart, almenys que ho sàpiguen.
A la segona part va aparèixer el Barça que volíem coincidint amb l'aparició de Messi que es va prendre mitja part sabàtica. Assistència del Petitó i gol de Suarez. 1-1. Però va seguir el patiment i els Dodotis
I és que el Barça es va perillosament a acomodar i l'Athlètic per poc ho aprofita.
Però qui si no. Aquell que plora en blaugrana, aquell que demana perdó als pares per no dedicar-los els gols que fa perquè els hi dedica a la dona,  el millor esportista català. Gerard Piqué. 2-1 i fi de l'eliminatòria. Premi. Respiri. Gol de Neymar
Xiulet final. 3-1. El Barça a semis de la Copa del Rei, de nou, cosa que passa en els darrers 9 dels últims 10 anys. Fi de la prova cardiològica. Si pot llegir avui aquest article és que el té molt bé de salut. Enhorabona. La problemàtica revisió dissabte a les 16:00 amb l'Atlètic de Madrid.