divendres, 29 de gener del 2016

Final al/de gener

Falten 4 mesos pel final de temporada i ja parlem de finals. Disculpeu el tòpic, però el partit de demà amb l'Atlètic de Madrid és gairebé una final al Camp Nou. Qui guanyi encarrilaria molt bé el títol de la regularitat. Per tercer any consecutiu, cules i colchoneros són protagonistes directes d'una final pel títol. 2014, victòria al Camp Nou i lliga colchonera. 2015, victòria al Calderón i lliga blaugrana. 2016 victòria al Camp Nou i lliga blaugrana? Veurem.
I veurem quin partit veurem i com es recomposen de les recents castanyes de Barça i Atlètic.
A nivell de resultats, és cert que el Barça guanya. Però últimament ho fa sobre la campana i amb els genolls a la lona. Messi és la millor prova. (Diré un sacrilegi, aviso). Messi no està bé, però com que és tant bo i és el millor, jugant al 40% sent generós i amb la llengua a fora et decideix un partit (aquest cop assistint) com dimecres a la Copa amb l'Athlètic de Bilbao. Neymar, avui, està un graó per sobre de Messi (i ara demà el Leo em tancarà la boca tant gratament amb un partidàs com si ho veiés). El Barça sembla que li han agafat els trumfos amb la pressió que li fan. I físicament sembla que el cicle és de davallada.
Demà li caldrà un esforç suplementari si vol seguir aspirant al triplet. Juga a casa i l'afició està amb l'equip. Malgrat que per les darreres assistències al Camp Nou (pèssimes) i l'indescent nou horari de dissabte a les 16:00 (des de les 15:00 a Rac1), ho poden handicapar. Si el futbolista demà ha de fer un esforç, l'afició del puro i el 'burro' a la boca, també.
La castanya de l'Atlètic és més física i estadística. Li va donar emoció a la Lliga empatant diumenge passat amb un Sevilla amb 10. I a la Copa va quedar eliminat pel Celta. Adéu al triplet. És una mala ratxa o el principi del declivi? Els colchoneros estan ferits i volen venjança. I fer-ho al Camp Nou seria un bàlsam i un nou tanca-boques per qui dubten del Dream Team del Cholo Simeone versió Neptuno.
Barça i Atlètic. Dos equips ferits, en busca d'una alegria i aixecar-se com a amos de la Lliga. Ara els 2 equips estan empatats a la Lliga a 48 punts, quatre per sobre del R. Madrid.
Demà, tres punts d'or per la Lliga. Una final a gener. Una final de finals de gener. Barça - Atlètic de Madrid. La lliga JA en joc

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada